Kuva: Lauri Kujanpää

Haloo Helsinki -yhtyeen jäsenistä koostuva Stereo soittaa ilmaiskeikan - "Erityinen syy ja merkitys"

14.10.2019 15:45 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Stereon debyyttisingle on yksi vuoden suurimmista hiteistä.

Haloo Helsinki! -yhtyeen kitaristi-säveltäjät Leo Hakanen ja Jere Marttila perustivat alkuvuodesta 2019 DJ-tuottajaduon nimeltä STEREO.

Nyt tuore tiedote kertoo, että duon debyyttialbumi 00740 julkaistaan perjantaina 1.11.2019. Levyn julkaisun kunniaksi STEREO järjestää samana iltana ilmaiskonsertin Helsingin Suutarilan ala-asteen koululla kello 20:00.

"Tällä STEREO:n levyjulkkarikeikalla on meille aivan erityinen syy ja merkitys. Suutarilan ala-asteen koulu ja sen musiikkiluokat olivat meidän musiikkiuran kannalta merkityksellinen paikka. Täällä saatiin ensimmäinen kosketus oikeisiin soittimiin, opittiin soittamaan, perustettiin eka bändi ja päästiin skulaan ensimmäistä kertaa livenä yleisön eteen", toteaa Jere Marttila.

"Vierailimme alkuvuodesta meidän koululla tapaamassa vanhaa musaopettajaamme Ismoa. Luokissa oli edelleen kiva fiilis, ja ne samat soittimet joilla kaksikymmentä vuotta sitten otettiin Jeren kanssa ensituntumaa bändihommiin. Siinä menneitä muistellessa syntyi samalla ajatus, että voisimme STEREO:n kanssa hankkia koululle uusia soittimia ja soitintarvikkeita nykyisille oppilaille. Musiikkiluokkatoiminta kun on edelleen mitä parhain paikka ja kanava purkaa tuntojaan, sekä kehittää musakuvioita kavereiden parissa. Ja ei voi olla pelkästään sattumaa, että Haloo Helsinki!, The Rasmus, Tiktak, Indica, STEREO ja Sonny ovat lähtöisin juurikin Suutarilan musaluokilta - postinumerosta 00740." jatkaa Leo Hakanen

Yhdyteen debyyttisingle Vuosien päästä feat. Etta on noussut yhdeksi alkuvuoden isoimmista hiteistä. Kappale on streamannut platinaa ja on edelleen kahdeksan kuukautta julkaisun jälkeen Spotifyn kuunnelluimpien kappaleiden joukossa.

Stereon keikat loppuvuonna:

18.10. Joensuu Kerubi

25.10. Rauma Domino

01.11. Helsinki Suutarilan ala-aste levynjulkkarikeikka

08.11. Lappeenranta Amarillo

16.11. Jämsä Himos Areena

22.11. Vaasa Teatro

30.11. Lahti Wintti

07.12. Kajaani Onnela

13.12. Yksityistilaisuus

14.12. Kankaanpää Siili

20.12. Helsinki IHKU

Lue myös: Stereo on Haloo Helsingin Jeren ja Leon uusi yhtye - "Emme kilpaile Ellin kanssa"

Lue myös: Haloo Helsingin Leo ja Jere uutta musiikkia - kuuntele Stereon kaksi ensimmäistä kappaletta

Kilpailut

Uusimmat