Timo Kotipelto äänestään: Pitää nukkua paljon

14.06.2009 21:00 - Eeva Rajala

Statovariuksen solisti Timo Kotipelto ei huolla ääntään supertarkkaan. Sen hän kuitenkin tietää, että uni on erittäin tärkeää.

"Pitäisi saada nukuttua paljon, siitä se on kiinni. Pitäisi juoda paljon vettä ja vähemmän alkoholia, mutta viime aikoina tämä on mennyt vähän huonosti tämä äänenhuolto, on tullut juotua alkoholia ja nukuttua vähän", Kotipelto naurahtaa Voicelle.

Kotipellon mukaan unen merkitys on todella suuri. Eilen lauantaina mies kertoi kärsivänsä pienestä väsymystilasta ja tietävänsä, että lauantain ja sunnuntain välisenä yönä ei tule nukuttua melkein yhtään. Tänä sunnuntai-iltana Romanian Transilvaniassa Sibiun kaupungissa on festivaalikeikka: "Romaniassa on varmaan vampyyri lavalla, aika hiljaista."

Stratovarius kiertää usealla festivaalilla tänä kesänä. Suomen juhannusfestivaalien ja Ilosaarirockin lisäksi Stratovarius esiintyy festivaaleilla Ranskassa, Espanjassa, Tshekissä, Ukrainassa, Hollannissa ja Saksassa. Jos haluat nähdä Stratovariuksen Suomessa, sinun on mahdollista voittaa liput The Voice Juhannus Festivaliin Himokselle. Osallistu Festaripassi-kisaan tästä.

Kilpailut

Uusimmat