Duffy ihastui suomen kielen kiitos-sanaan - katso kuvia keikalta!

17.07.2009 15:44 - Eeva Rajala

Eilen Pori Jazzeilla esiintynyt walesilaiskissa Duffy kertoi konserttinsa aikana ihastuneensa suomen kielen kiitos-sanaan. Neitokainen toisti sanaa seksikkään käheällä puheäänellään monta kertaa.

"Sana kuulostaa itse asiassa hyvin seksikkäältä. Kiitos.. Kiitos, kiitos, Kiitos!", Duffy innostui kiittelemään yleisöä konsertin aikana.

Duffy Pori Jazz press

(Kuva: Pori Jazz)

Duffy heitti Kirjurinluoto Arenan keikkansa aikana muutamia suomenkielisiä lauseita yleisölle, kuten 'Mikä meno?' Ei yllättävää, että yleisö rakastaa suomenkieltä puhuvia artisteja, vaikka he vähän lunttaisivatkin paperista. Duffyn muutamat suomenkieliset lauseet saivat kunnon aplodit ja huutomylläkän.

Duffy Pori Jazz press 2

(Kuva: Pori Jazz)

Vaikka Duffy teki kaikkensa ja villitsi jazz-yleisön farkkukankaisessa shortsipuvussaan sekä vähäeleisellä ja tyylikkäällä retrosoul-esiintymisellään, hän ei ollut illan suurin tähti. Yleisön sydämet oli nimittäin juuri aikaisemmin valloittanut herra nimeltä Raphael Saadiq, amerikkalainen soul-tähti, joka on vaikuttanut aikaisemmin mm. Tony! Toni! Toné! -RNB/dance-triossa.

Raphael Saadiq Pori Jazz press 1

(Kuva: Pori Jazz)

Saadiq sai yleisön pauloihin energisellä ja svengaavalla retrosoulillaan, iski yleisöön kuin salama ja jazz-kansa sai tuntea sähkön. Samanlaista sähköä on todennäköisesti luvassa tänä iltana, kun Raphael Saadiq esiintyy Pori Jazzeilla toistamiseen. Tämän illan keikka on teltassa lähellä Kirjurinluoto Arenaa. Saadiq saapuu LP44!-teltan lavalle noin klo 23:20.

Raphael Saadiq Pori Jazz press 2

(Kuva: Pori Jazz)

Kilpailut

Uusimmat