Applen uusi soitin puhuu sinulle – katso kuvat!  

10.09.2009 13:15 -

Apple on laittanut markkinoille ensimmäisen iPodin, iPod shufflen, joka puhuu käyttäjälleen. Lisäksi se on maailman pienin musiikkisoitin.

Uuteen iPod shuffleen on lisätty VoiceOver-toiminto. VoiceOver kertoo ääneen käyttäjälle kappaleiden, artistien ja soittolistojen nimet. Viime uudistuksessa iPod-malliston pienimmästä shuffle-laitteesta katosivat nappulat, nyt Apple tuo kauppaansa lisää erilaisia hallintanäppäimillä varustettuja kuulokkeita, kertoo Digitoday.

Apple julkisti eilen malleihinsa myös muita uutuuksia. Esimerkiksi iPod nanojen uusia ominaisuuksia ovat kamera, radio ja askelmittari. Kosketusnäytöllissä iPod Touch -mallistoa täydennettiin 64GB -muistilla varustetulla mallilla.

Apple ilmoitti myös eilen iTunes-palveluun liittyvistä uudistuksista. Kaupan on nyt iTunes LP -tuote, jolla Apple koettaa saada lisättyä kokonaisten musiikkilevyjen myyntiä. ITunes-verkkokaupasta voi ostaa kaupasta ostettuihin albumeihin liittyvää lisämateriaalia. Myynnissä on esimerkiksi sanoituksia, haastatteluja ja kappalekohtaisia kuvituksia.

Katso kuvat uudesta iPodista tästä (Apple.com)

Kilpailut

Uusimmat