Suomen kovin hiphop-ryhmä Suomen kovimmille laivafestareille!

18.09.2009 06:45 - Eeva Rajala

Suomen kovin hiphop-ryhmä Fintelligens lähtee mukaan Voicen The Risteily IV:lle! Risteilykeikka on poppoon viimeisten keikkojen joukossa ennen keikkataukoa.

- Aikaisemmin on pyydetty mukaan, kun tein soolokeikkaa ja silloin meillä oli juuri päällekkäiset keikat, ettei päästy. Olen odottanut innolla, että joku vuosi päästään mukaan ja nyt onneksi päästiin, Elastinen kertoo.

Elastisen ja Iso H:n Fintelligens on keikkaillut ahkerasti tämän vuoden. Bändi tekee keikkoja lokakuun loppuun, joten risteilykeikka on viimeisten fiilistelyjen joukossa. Lokakuun jälkeen koittaa pieni keikkatauko, jolloin valmistellaan uutta levyä.

The Risteily IV:lle mukaan lähtevät myös pääesiintyjän paikalla huippusuosittu PMMP, huikea livebändi Haloo Helsinki!, Mun koti ei oo täällä -hitin takaa löytyvä Chisu ja The Giant Leap.

The Risteily IV - Voicen Pikkujoulut irtautuu satamasta 29. lokakuuta. Pikkujoululaivana toimii Tallinkin Baltic Princess ja liput risteilylle ovat myynnissä Tallinkin sivuilla. Hanki omasi tästä! (Tallinksilja.com)

Kilpailut

Uusimmat