Rumpali suoraan keikalta synnyttämään!

21.09.2009 06:13 - Eeva Rajala

Rumpali on lähtenyt synnyttämään suoraan keikalta Maija Vilkkumaan juhlakiertueella, kertovat iltapäivälehdet. Vilkkumaa oli vanhojen yhtyeidensä kanssa juhlakiertueensa keikalla Lahden Sibeliustalolla lauantaina.

Hunajamelonit-yhtyeen rumpali Johanna Haapiaisen synnytys alkoi käynnistyä juuri ennen keikkaa, mutta nainen päätti rohkeasti vetää keikan läpi. Rumpali tsemppasi loppuun asti ja heti esiintymisen jälkeen nainen lähti kiireesti Päijät-Hämeen keskussairaalaan.

- Johannan soitosta lähenevää synnytystä ei kuulunut, eikä komppi katkennut kertaakaan. Hän näytti tyyneltä, mutta loppukeikkaa kohti ilme kiristyi, yhtyeen laulaja Katja Aakkula kertoo Ilta-Sanomissa.

Vilkkumaa kertoo sivuillaan, että puolessa välissä toisen puoliajan settiä, siis alle tunnin kuluttua Johannan lähdöstä, tuli tieto: on syntynyt poika! Vilkkumaa meinasi purskahtaa itkuun kuultuaan uutisen tuoreeltaan keikalla ja samalla nauratti kamalasti.

- Koko loppuilta oli kikatusta ja liikutuksen kyyneliä. Yöllä-biisin yhteislaulu sai ihan uusia merkityksiä. Aivan ihanaa, uskomatonta, mieletöntä. Tervetuloa maailmaan, pikkuinen poika! tähti kirjoittaa.

Asiasta kertoi ensimmäisenä Etelä-Suomen Sanomat. Vilkkumaa kiertää juhlakiertueella yhdessä vanhojen bändiensä Tarharyhmän ja Hunajamelonien kanssa.

Kilpailut

Uusimmat