Naisia pyörtyi The Baseballsin keikalla!

20.11.2009 07:10 - Eeva Rajala

Saksalainen fiftaripoppoo The Baseballs sai naisia pyörtymään eilisellä Suomen-keikallaan. Eturivissä pyörtynyt nainen oli aikaisemmin uumoillut Voicelle, että näin saattaa käydä.

Nainen pyörtyi heti keikan alussa. Hän joutui siirtymään taka-alalle, eikä pystynyt palaamaan enää takaisin lavan eteen.

The Baseballs kyykytti eilen suomalaisyleisöä, kirjaimellisesti. Yhtye käski yleisöä laulaa mukana ja menemään hiljalleen kyykkyyn. Bändin laulajat makasivat samaan aikaan lavalla selällään. Yleisö oli hetken kyykyssä ja hyppäsi sitten bändin kehotuksesta takaisin tanssimaan.

Helsingin On The Rocksissa heitetty keikka oli intiimi ja yleisö oli pakkautunut lavan eteen. Yleisö oli myös laittautunut näyttävän näköiseksi, kyseessä kun oli fiftarityylinen keikka. Suursuosiosta nauttiva The Baseballs taputettiin kahdesti takaisin lavalle.

The Baseballs esitti keikallaan suurimmat coverhittinsä, jotka löytyvät myös hittialbumilta Strike! Levyn ulkopuolisina covereina kuultiin muun muassa Green Day -yhtyeen Basket Case ja Jason Mrazin I'm Yours. Omista biiseistä bändi esitti kappaleet Fucking Lovesong ja I Wear a Tie For You.

Kilpailut

Uusimmat