Petri Nygård provosoi jälleen: Uudella videolla Kimi Räikkönen, Tarja Halonen, Matti Nykänen – ja tietysti naiskauneutta! Katso

02.02.2010 17:47 -

Kohuräppäri Petri Nygård räväyttää jälleen. Mies on julkaissut uuden videonsa Kippis kulaus, joka tarjoilee Nygårdille tuttuun tyyliin naiskauneuden lisäksi julkisuuden henkilöitä.

Useamman vuoden hiljaiseloa vietellyt Petri Nygård ponnahti julkisuuteen viime syksynä uuden Sanon suoraan -biisinsä kera. Kappaleen videolla nähtiin useita julkkiksia, ja kovin kohu nousi BB-Hennan tehtyä rikosilmoituksen Nygårdin herjaavasta kappaleesta. Nygård nähtiin myös yllätysesiintyjänä Voicen The Risteily IV:lla.

Nyt kohuräppäri on julkaissut uuden musiikkivideon, jossa ei alkoholia säästellä. Kippis kulaus -video alkaa kohtauksella Uuno Turhapuro -elokuvasta, minkä jälkeen ruutuun paukahtaa juomakutsua hokeva pariskunta Matti Nykänen ja Mervi Tapola.

Videossa nähdään myös kuinka Kimi Räikkönen tipahtaa veneen kannelta ja Salkkari-hahmo tanssivat pelkät pyyhkeet vartalonsa suojana.

Katso video Petri Nygårdin kotisivuilta.

Kilpailut

Uusimmat