Jenni Vartiainen studiossa: Itkuja, tanssia ja diskopallon halailua

31.03.2010 07:13 - Eeva Rajala

Laulajatar Jenni Vartiainen julkaisee tänään toisen sooloalbuminsa. Seili-levyn jokainen kappale ilmentää aina jotakin puolta kaunottaresta ja tunneskaala äänitysstudiossakin meni laidasta laitaan.

Seili-albumin kappaleissa kuuluu Jennin menneisyys iloineen ja suruineen. Neitokainen vuodatti kyyneleitä myös äänitysstudiolla parin biisin aikana, kun tunteet olivat niin pinnassa.

- Levynteko oli tunteiden vuoristorataa. En kuitenkaan vain itkenyt studiossa, vaan olen myös tanssinut ja halaillut diskopalloa, Jenni selittää levynsä variaatiota Ilta-Sanomissa.

Vartiaisen mukaan on tärkeätä, että hänen kanssaan töitä tekevät tuntevat hänet ja hänen sielunmaisemansa. Hän elää kaikki kappaleensa niin voimakkaasti, että se muistuttaa jo meditaatiota.

- Kun tulkitsen kappaleita, joudun paljastamaan itsestäni niin paljon, että olen alaston koko ajan. Ja kun itse on alaston, on tärkeää, että mukana on muita läheisiä ihmisiä, ketkä ovat tukena, Jenni kertoo lehdessä.

Jenni viettää levynjulkkareitaan Helsingin Virgin Oilissa ensi viikon lauantaina 10. huhtikuuta. Ennen virallista levynjulkkarikeikkaa Virgin Oilissa järjestetään VIP-keikka, johon sinulla on mahdollisuus päästä tunnelmoimaan Jennin uusia biisejä. Osallistu kisaan tästä!

Kilpailut

Uusimmat