Kotimaisen metallibändin muusikko sairaalaan – tämän päivän festarikeikka peruttu

24.06.2011 12:37 -

Industrial-henkistä metallia esittävän Turmion Kätilöt -yhtyeen basisti Master Bates on jouduttu kiidättämään sairaalaan sydänoireiden takia. Tästä syystä bändi joutuu perumaan juhannuksen Nummirock-keikkansa.

Master Bates kertoi Voicelle tunteneensa keskiviikkona rintakipua ja käden puutumista, josta johtuen mies oli hakeutunut lääkäriin. Lääkärireissulta muusikko oli kiidätetty välittömästi sairaalaan, jossa basisti oli leikattu.

- Keuhkot on kuvattu ja yläpääkin on vissiin melko kondiksessa, kaivellaan nyt kaikki viat kerralla sitten. Pari päivää kai täällä menee, mikään muu ei v*tuta kuin Nummirockin peruuntuminen.

- Olis ollut eka kerta siellä päälavalla ja hirveät odotukset oli ainakin minulla. Viime tippaan yritin lääkäreille puhua, että "päästäkää, soitan vaikka verhoista ja tulen keikan jälkeen takaisin lasarettiin" Lupaa ei vaan herunut, ei kuulemma halunnut yksikään lääkäri ottaa henkeäni vastuulleen. Nyt olen voittajien puolella ja odotan kotiutumista. Tutkimukset jatkuvat tosin hamaan tulevaisuuteen saakka, viimeisin veikattu diagnoosi on sydänlihastulehdus.

Miehen mukaan Turmion Kätilöillä on ollut aina periaatteena, ettei keikkoja peruta - tätä päätöstä yhtye on myös tähän asti toteuttanut.

- Muistan neljä vuotta sitten itsekin soittaneeni pari keikkaa rullatuolista katkenneella jalalla, siksipä tämä nyt vähän nolottaa. Mutta, seuraava keikka pysyy kalenterissa ja se soitetaan puolta kovemmalla forcella, saatana!

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat