Juhannusfestivaalin suosikkiesiintyjän syöksy yleisöön päättyi huonosti - katso kuvasarja

25.06.2011 16:30 - Mikko Räsänen

Jaren ja VilleGallen kanssa esiintynyt Märkä-Simo eli Siim Liivik hyppäsi Himoksen festivaalilavalta yleisön päälle. Se ei päättynyt hyvin.

The Voice Himos JuhannusFestivalin lauantaina tehtiin yleisöennätys, kun kaikki päivän 15 000 pääsylippua menivät kaupaksi. Illan yksi odotetuimpia esiintyjiä oli puolen yön jälkeen lavalle noussut hiphop-kaksikko Jare ja VilleGalle. Kaverusten Häissä-hitti oli luultavasti koko juhannusviikonlopun odotetuin kappale, sillä se on noussut kevään MM-kiekkohuuman tunnukseksi ja valittiin tällä viikolla vielä Suomen viralliseksi kesähitiksi.

Kun Jare ja VilleGalle nousivat vihdoin lavalle juhannusaattoyönä, sekosi yleisö täysin. Esiintymisestä tuli yksi valtava yhteislaulu, sillä festivaaliväki osasi kaikkien kappaleiden sanat ulkoa ja lauloi mukana.

Jännite kasvoi konsertin loppua kohden, sillä kaksikko panttasi Häissä-hittiä ja jätti sen settinsä viimeiseksi. Kun se lopulta alkoi, räjähti yleisömeri villeihin suosionosoituksiin. Kappaletta varten Jaren ja VilleGallen seuraan liittyi myös Märkä-Simo eli Siim Liivik.

Kolmikko hyppi ja juoksi ympäri lavaa saaden yleisön sekaisin. Yleisön reaktio näytti tarttuvan myös artistiin, sillä Märkä-Simo villiintyi niin, että luopui mikrofonistaan ja hyppäsi lavalta yleisön sekaan.

Stage divingia nähdään yleensä rock-konserteissa, ja silloin hyppääjä jää yleisön kannattalemaksi väkijoukon päälle. Märkä-Simo joutui huomaamaan, että festivaalikansan kohdalla asiat eivät menneetkään aivan niin kuin hän oli suunnitellut. Katso alla olevasta kuvasarjasta, mitä tapahtui.

Märkä-Simo on juuri hypännyt väkijoukkoon. Jaren ja VilleGallen valokuvaaja yrittää ottaa kuvia yleisön kannattelemasta Simosta.

Kuvaaja huomaa, että Simo uppoaa vaarallisesti villinä vellovan väkijoukon jalkoihin. Hän yrittää käsimerkein viestittää ihmisille, että nämä nostaisivat Simoa ylöspäin.

Kuvaaja kurottelee väkijoukkoon ja saa tartuttua Simon käteen.

Kuvaajaan ja viereisiin ihmisiin tukeutuen Simo saa ponnistettua itsensä ylös.

Lopulta Simo pääsee turvaan aidan yli. Keikan jälkeen hän myönsi, että tilanne oli ollut tukala.

- Huh huh, en ole koskaan ollut noin pahassa paikassa, hän päivitteli.

Jare, VilleGalle ja Märkä-Simo jäivät hyvin menneen keikan jälkeen Himokselle viettämään iltaa.

Kilpailut

Uusimmat