Tässä jenkkirokkarin kolme ohjetta menestystä hamuaville bändeille

23.12.2011 14:15 - Katariina Näreaho

3 Doors Downin rumpali Greg UpChurch antoi kolme ohjetta menestykseen tähtääville bändeille.

Jenkkibändi itse nauttii todella suurta suosiota ja Voice pyysikin Greg Upchurchilta kolme tärkeintä vinkkiä menestykseen.

Ensimmäiseksi ohjeeksi hän antoi, ettei koskaan saa luovuttaa. Tie menestykseen on pitkä eikä asiat tapahdu hetkessä. Koko ajan täytyy yrittää.

- Ensiksikin, älä luovuta. On todella helppo luovuttaa. Itse olen tehnyt tätä lähes kaksikymmentä vuotta, eikä se (menestys) tullut yhdessä yössä, rumpali sanoo.

Toiseksi ohjenuoraksi hän kehottaa buukkaamaan mahdollisimman monia keikkoja. Oli kyseessä sitten baarikeikka tai klubikeikka, mikä tahansa yleisön edessä esiintyminen on tärkeää. Esiintyminen on juuri se, mikä harjoittaa artistia kohti parempaa.

Kolmanneksi Upchurch vinkkaa kirjoittamaan mahdollisimman paljon biisejä.

- Kirjoita niin paljon kuin pystyt sillä siitähän tässä koko jutussa on kyse.

Mies tietää kuitenkin, että kappaleiden kirjoittaminen voi olla vaikeaa. Lisäksi hän kehottaa opettelemaan soittamaan eri soittimia ja kuuntelemaan erilaisia musiikkityylejä.

- Minä olen rumpali, mutta osaan soittaa myös kitaraa. Yritän opetella mahdollisimman monta eri soitinta. Kuuntelen myös erilaista musiikkia, en pelkästään rockia. Pyrin kuuntelemaan kaikkea mitä voin ja kaikkea mikä inspiroi minua kirjoittamaan, rumpali kertoo Voicelle.

Rokkari muistuttaa, ettei menestys tule kaikille, mutta jos ei yritä ei voi mitään saavuttaakaan.

- You'll never know.

Kilpailut

Uusimmat