Kymmeniä miljoonia levyjä myynyt hard rock –suosikki palaa alkuperäiskokoonpanossa?

30.05.2012 11:15 -

Entinen Skid Row –yhtyeen laulaja Sebastian Bach kertoo olevansa avoin palaamaan jälleen entisen bändinsä riveihin.

Bachin mukaan hän olisi valmis liittymään taas Skid Row'n vahvuuteen. Laulaja sanoo, että yksi ex-jäsenistä kuitenkin vastustaa toistaiseksi ajatusta.

- Neljä viidestä (bändin alkuperäiskokoonpanon jäsenestä) haluaisi tehdä sen. Uskokaa tai älkää, mutta minä olen yksi heistä, joka olisi valmis, Back kirjoitti Twitterissä.

Laulajan kommentit ovat yllättäviä, sillä mies on vuosien saatossa useaan otteeseen painottanut olevansa tyytyväinen soolouraansa ja sanonut, ettei ole kiinnostunut palaamaan entisen bändikavereidensa pariin. Ääni on kuitenkin selkeästi muuttunut kellossa, sillä tuoreen Twitter-kommentin lisäksi Bach puhui myös hiljattain avoimesti alkuperäiskokoonpanolle esitetyistä keikkatarjouksista.

- Meille on tarjottu muutamia reunion-keikkoja. Monet kysyvät, miten emme ole taas kimpassa, mutta tarjouksia ei ole oikeastaan tullut ennen tätä vuotta. Meitä kyseltiin muun muassa Brittien Sonisphereen. Näin jopa keikkajulisteen, jossa luki "KISS ja erityisvieras Skid Row" ja se oli aito juttu. Mutta muut jätkät eivät halunneet tarttua ehdotukseen.

Voinee ounastella, että Bachin suopeus Skid Row'hun palaamisen suhteen saattaa poikia lopulta alkuperäisen kokoonpanon yhdistymisen. Vuonna 1996 yhtyeestä potkut saanut Bach kun on luotsannut soolouraa vaihtelevalla menestyksellä, eikä uuden laulajan, Johnny Solingerin kanssa muutaman levyn tehneen Skid Row'n kaupallisessa menestyksessä ole lähivuosina ollut juuri kehumista. Paluun tiimoilta tarjoutut keikkapalkkiot siis varmasti ovat rutkasti suurempia, kuin mitä muusikot ovat viime vuosien aikana omillaan saaneet.

Skid Row teki läpimuroon vuonna 1989 julkaistulla debyyttilevyllään. Bachin kanssa bändi ehti julkaista yhteensä kolme studiolevyä. Bändin tunnetuimpia biisejä ovat muun muassa 18 And Life, Youth Gone Wild ja Monkey Business. Yhtye on myynyt maailmanlaajuisesti yli 20 miljoonaa levyä.

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat