Anette suuttui Nightwishille – tekikö yhtye oikean ratkaisun?

01.10.2012 07:15 - Eeva Rajala

Eilen ja tänään on uutisoitu siitä, miten Anette Olzon avautuu omassa blogissaan Nightwishin päätöksestä esiintyä ilman häntä. 

Nightwish on parhaillaan Yhdysvaltain kiertueella ja Olzon sairastui perjantaina niin, että joutui sairaalahoitoon. Flunssan oireet vahvistuivat oksennukseksi ja lopulta naisen oikeasta korvasta meni kuulo. Yhtye päätti vetää Denverin keikkansa ilman laulajatartähteään, mutta Anette ei ymmärtänyt päätöstä. Anettea korvaamaan tuotiin lämppärinä toimineen Kamelot-yhtyeen taustalaulajat.

Nyt Anetten vointi on parempi ja hän on palannut esiintymislavoille. Anette on kuitenkin selventänyt asiaa blogissaan ja ihmetteli yhtyeen käytöstä.

"Tämä on vain musiikkia. Kuten elämä, joskus sairastumme ja keikkoja perutaan. Rihanna ei pyytäisi Britney Spearsia tuuraamaan häntä, jos hän olisi sairas...On käsittämätöntä, että show on tärkeämpi kuin ihmiset yhtyeessä", nainen kirjoittaa blogiinsa.

"Minulta ei koskaan kysytty, onko ok käyttää Eliseä ja Alicaa showssa eilisiltana. Mielestäni se ei ollut hyvä päätös", hän jatkaa.

Nightwish seisoi kuitenkin päätöksensä takana, vaikka yhtye kirjoittikin Facebook-sivuilleen olleensa helvetissä solistin ollessa sairaana.

Anette kirjoittaa tänään, että on vihdoin saanut antibiootteja olonsa parantamiseksi. Kuulo ei ollut palautunut toiseen korvaan vielä eilen.

Lähteet: Inferno, Anette Olzonin blogi, Iltalehti, Ilta-Sanomat

Yhdysvaltain kiertue on varmasti hyvin tärkeä asia Nightwishille, joten sen takia keikka todennäköisesti haluttiinkin vetää. Mutta tekikö yhtye sinun mielestäsi oikein, kun heitti keikan ilman Anettea?

Kilpailut

Uusimmat