3 Doors Downin keikalla vähäeleisyys oli valttia - katso kuvat The Circuksen keikalta

05.06.2013 17:00 - Reija Saarinen

Jo 17 vuotta keikkalavoja kiertänyt 3 Doors Down esiintyi eilen The Circuksessa Helsingissä.

The Circuksessa oli keikan alusta alkaen kuuma ja kostea tunnelma, vaikka täysin loppuunmyyty keikka ei ollutkaan. Kuumuus saattoi vaikuttaa myös yleisöön, joka heilui hillitysti rockmusiikin tahtiin. Suurta hurmosta ei keikan alussa ollut havaittavissa.

Hitaiden kappaleiden, kuten Away From the Sunin kohdalla yleisö intoutui hempeilemään. Lähes jokainen paikalle siippansa kanssa saapunut kietoutui kumppaninsa kainaloon. Ilmassa oli rakkautta.

Lähes puolentoista tunnin keikan aikana keskityttiin olennaiseen. Välispiikkejä laulaja Brad Arnold todellakin säästeli. Suurin osa kappaleista päättyi sanoihin, Thank you tai God bless you. Tämä hieman etäännytti bändiä yleisöstä.

Täytyy silti todeta, että miehen hellyttävä hymy, ja jokaisen biisin jälkeen lausutut kiitokset antoivat hänestä todella sympaattisen kuvan. Ainakin vaikutti siltä, että mies nauttii siitä mitä tekee. Tämä lieneekin bändin suuren suosion salaisuus. Vähäeleinen bändi on kerännyt faninsa suurelta osin musiikin avulla.

Parhaat palat, kuten Kryptonite ja When I´m Gone jätettiin encoreen. Suurimmat aplodit saikin Kryptonite, tuo kappale, joka aikoinaan nosti bändin suuren maailman tietoisuuteen. Huomionarvoista on se, että keikka loppui juuri silloin kun fiilis oli katossa.

Vaikka bändin keikka ei mikään hurmoksellinen ollutkaan, saivat fanit sen mitä tulivat hakemaan: loistavia kappaleita, hyvällä lauluäänellä tulkittuna. Todistettavasti myös vähäeleisyydellä voidaan valloittaa maailmaa.

 

Kilpailut

Uusimmat