Happoradio lähtee ikärajattomalle konserttisalikiertueelle

29.09.2014 17:06 - Rea Tallgren

Eleganttimarssi -konserttisalikiertue saapuu kymmenelle paikkakunnalle.

Happoradio lähtee kahden viikon ja kymmenen keikan mittaiselle Eleganttimarssi-konserttisalikiertueelle. Bändin ensimmäinen konserttisalikiertue alkaa marraskuussa 2014.

- Toivomme saavamme keikoillemme ihmisiä, jotka eivät syystä tai toisesta halua lähteä yökerhoihin tai rokkiklubeihin tungeksimaan. Toisaalta saatamme tuoda saliin ihmisiä, jotka eivät muuten koskaan edes kävisi konserttisaleissa. Keikkojen ikärajattomuus tuo saliin myös alaikäisiä kuuntelijoitamme. Heillä on ollut harmillisen vähän tilaisuuksia nähdä keikkojamme, etenkään muita kuin festivaalivetoja, kertoo solisti Aki Tykki.

Tykin mukaan yhtye pyrkii myös kohtaamaan faneja konserttejen jälkeen.

- Pyrimme järjestämään nimmarijakotilaisuudet jokaisen konsertin jälkeen. Sellaisia meiltä on usein pyydetty, mutta klubiolosuhteissa moisten järjestäminen on usein mahdotonta. Paitsi tilarajoitteiden puolesta, myös siksi että klubikeikat loppuvat useimmiten keskiyön tuolla puolen, Tykki jatkaa.

Happoradio julkaisi helmikuussa uuden albumin yli kolmen vuoden tauon jälkeen. Yhtyeen kuudes albumi Elefantti myi alle viikossa kultalevyyn oikeuttavan määrän, yli 10 000 kappaletta. Elefantti-albumilta julkaistiin juuri neljäs single, Pimeäntaite.

ELEGANTTIMARSSI 2014-konserttisalikiertue

Ti 11.11. LAHTI, Sibeliustalo
Ke 12.11. JOENSUU, Careliasali
To 13.11. KUOPIO, Musiikkikeskus
Pe 14.11. MIKKELI, Mikaeli
La 15.11. KOUVOLA, Kuusankoskitalo
Su 16.11. HÄMEENLINNA, Verkatehdas
Pe 21.11. YLIVIESKA, Akustiikka
La 22.11. SEINÄJOKI, Rytmikorjaamo
Su 23.11. TURKU, Logomo
Ma 24.11. HELSINKI, Aleksanterin teatteri

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat