Kuva: Shutterstock

Miespuolinen seksityöntekijä paljastaa, kuinka onnistuu tyydyttämään asiakkaansa joka kerta

24.06.2022 18:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Seksityöntekijä Adam kertoo asiakkaidensa toivovan paljon muutakin kuin perinteistä penetraatiota.

Suositun Himocast-podcastin Seksityö-jaksossa ohjelman juontaja Jenni Janakka, 36, haastattelee seksityötä tekevää Adam Sparkia, joka esiintyy jaksossa salanimellä aiheen arkaluontoisuuden vuoksi.

Adam kertoo harkitsevansa hyvin tarkkaan, kenelle uskaltaa kertoa työstään seksialalla, sillä hänen mukaansa tieto seksityön tekemisestä voi sulkea ovia työmarkkinoilla. Hän ei myöskään toivo perheenjäsentensä tietävän hänen työstään.

Janakka kertoo ostaneensa elämänsä ensimmäisen kerran seksipalveluja juuri ennen haastattelua. Janakan ja Adamin kahdenkeskinen hetki onkin juuri päättynyt ennen haastattelun aloittamista.

Janakka kuvailee podcastissa kokemusta miellyttäväksi jännityksestä huolimatta. Hänen mukaansa Adam sai tilanteen tuntumaan turvalliselta ja tilanteessa oli helppo olla, vaikka Janakka oli ensikertalainen.

Seksiala onkin Adamin mukaan ihmisläheistä työtä, jossa työskennellään paljon tunteiden kanssa. Hänen mukaansa työssä tulee osata lukea ihmisten ilmeitä ja tunnetiloja.

Adam kertoo, että hänen työssään on tärkeää osata olla läsnä tilanteessa, sekä keskittyä siihen, mitä toinen osapuoli haluaa.

- Tämä työ ei ihan jokaiselle kadunmiehelle välttämättä sovi, Adam pohtii haastattelussa.

Seksi on muutakin kuin penetraatio

Janakka esittää Adamille Himocastin toisen juontajan, Chike Ohanwen, 32, puolesta kysymyksen, joka kuulemma mietityttää erityisesti peniksellisiä henkilöitä. Ohanwe ei ollut läsnä haastattelutilanteessa.

Miten Adam saa itsensä toimintavalmiiksi seksitilanteessa? Onko kyseessä kenties jokin fyysinen tai henkinen taktiikka?

Adam myöntää turvautuvansa ajoittain Viagraan toimintavalmiutensa takaamiseksi, mutta hän paljastaa kuitenkin tekevänsä pääasiassa työtään muilla avuin kuin peniksellään.

Hänen mukaansa asiakkaat ovat lopulta hyvin harvoin kiinnostuneita penispenetraatiosta. Hän kertookin käyttävänsä työssään erilaisia leluja sekä tarjoamalla asiakkailleen suuseksiä. Seksi voi olla hänen mukaansa siis paljon muutakin kuin pelkkä penetraatio peniksellä.

Adamin mukaan usein stereotyyppisesti ajatellaan, että miespuolisen seksityöntekijän peniksellä olisi oltava tiettyjä ominaisuuksia, jotta työtä voisi tehdä.

- Monilla on sellainen ajatus, että miespuolisilla seksityöntekijöillä pitäisi olla valtava leka, jolla sitten meisselöidään menemään. Että se olisi sitä, mitä naiset haluavat, Adam pohtii haastattelussa.

Voit kuunnella koko jakson tästä tai Podplaysta.

Lue myös: 33-vuotias suomalainen perheenisä harrastaa seksiä muidenkin kuin vaimonsa kanssa - "Voimme ottaa irtiottoja lapsiarjesta"

Lue myös: Tiedätkö, mistä seksiasento 69 juontaa juurensa? Himocast-podcast avaa asennon yllättävää historiaa

Lue myös: Jenni Janakka Luokkakokous-seksikohtauksestaan Jaajo Linnonmaan kanssa: "Sanoin, että kosket mihin kosket"

Voice.fi ja Podplay ovat osa Bauer Mediaa.

Juttu julkaistu alun perin 9. maaliskuuta 2022.

Kilpailut

Uusimmat