Kuva: Fotolia

Onko hän valmis sitoutumaan kanssasi? Asiantuntija kertoo 6 paljastavaa merkkiä

22.07.2017 11:45 - Emmi Moilanen

Kotiavaimen antaminen kertoo sitoutumishalun lisäksi myös luottamuksesta, jota tuntee deittikumppaniaan kohtaan.

Deittailu on jännittävää aikaa. Jännityksen lisäksi uuteen ihmiseen tutustuminen aiheuttaa epävarmuuden tunteita etenkin silloin, jos itse tietää etsivänsä seurustelukumppania vakavaan parisuhteeseen. Tapailun alkuvaiheessa ei ehkä ole noussut vielä puheeksi se, näkeekö myös deittikumppanisi teillä olevan mahdollisuus yhteiseen tulevaisuuteen.

Elite Daily kysyi asiantuntijalta, mitkä merkit paljastavat kumppanin olevan valmis sitoutumaan vakavaan parisuhteeseen.

1. Hän priorisoi sinut kaiken muun edelle

- Jos hän valitsee mieluummin sinut sen sijaan, että viettäisi illan ystäviensä kanssa, voit olla varma siitä, että asiat ovat menossa oikeaan suuntaan, toteaa deittailuasiantuntija James Preece.

Erinomainen merkki Preecen mukaan on myös se, jos deittikumppani on valmis näkemään myös hieman vaivaa yhteisen aikanne eteen. Tämä voi tarkoittaa esimerkiksi sitä, että hän on halukas matkustamaan pitkänkin matkan vain nähdäksesi sinut.

2. Sinulla on avaimet hänen luokseen

Niin pienellä asialla voi kuitenkin olla huomattavan suuri merkitys.

- Kun mies antaa sinulle avaimen kotiinsa, hän on aivan varmasti halukas sitoutumaan, Preece kertoo.

Hän jatkaa myös, että avaimen antaminen on osoitus luottamuksesta, jota hän tuntee kumppaniaan kohtaan.

3. Hän muistaa pienimmätkin asiat

Jos huomaat yllättyväsi, kuinka yksityiskohtaisesti deittikumppanisi muistaa kertomiasi asioita, hänestä kannattaa pitää tiukasti kiinni.

- Mies, joka on halukas sitoutumaan, muistaa ne pienimmätkin asiat. Jopa sellaiset, kun luulit että hän ei ole kuunnellut sinua lainkaan, Preece toteaa.

4. Hän puhuu teistä monikossa

Kun kuulet kumppanisi sisällyttävän sinut suunnitelmiisi ja puhuvan “me”-muodossa, on tämä erittäin hyvä merkki parisuhteen muodostumisen kannalta.

- Kiinnitä huomiota millä tavalla hän kertoo sinusta perheelleen ja ystävilleen. Viittaako hän teihin monikossa ja tekeekö hän niin huomaamattaan, Preece neuvoo.

5. Hän ei leiki tunteillasi

Jos deittikumppanisi on todella valmis asettumaan aloilleen, hän ei sorru pelaamaan ihmissuhdepelejä kanssasi tai leikkimään tunteillasi.

- Ihminen joka on valmis sitoutumaan tietää mitä haluaa eikä pelkää näyttää sitä. Hän ei testaa sinua eikä yritä saada sinua kateelliseksi. Sen sijaan hän kohtelee sinua kunnioittavasti ja tekee kaikkensa, jotta olisit onnellinen, Preece toteaa.

6. Hän puhuu yhteisestä tulevaisuudestanne

Preecen mukaan yhteisistä tulevaisuuden suunnitelmista puhuminen on yksi parhaimmista merkeistä kertomaan, onko hän valmis sitoutumaan kanssasi.

- Jos hän on tosissaan kanssasi, hän ei pelkää puhua siitä, mihin asiat mahdollisesti johtavat.

Lue myös: Yleiset riidat, joihin rakastavaiset sortuvat – 5 keinoa, joiden avulla ratkaiset erimielisyydet

Lue myös: Oletko pitkässä parisuhteessa? 8 erilaista seksikertaa, jotka suhteeseen mahtuvat

Lue myös: Unelmoitko kestävästä parisuhteesta? Varmistu, että tiedät 5 tärkeää seikkaa kumppanistasi

Lähde: Elite Daily

Uusimmat