Kuva: AOP

Julkkisparit, jotka eivät harrastaneet seksiä ennen naimisiinmenoa - mukana teini-idoli ja pop-diiva

19.09.2017 20:15 - Katariina Auvinen

Esimerkiksi Mariah Carey teki tiukan päätöksen entisen miehensä, Nick Cannonin kanssa.

Keskimäärin pariskunnat odottavat noin kuukauden ennen hyppäämistä vällyjen väliin toistensa kanssa, mutta muutamat julkisuuden henkilöt ajattelivat odottaa hieman pidempään. Viidelle julkkisparille papin aamen on ollut samalla lupa myös tutustua toiseen hieman lähemmin. 

Insider-julkaisu listasi tällaisia henkilöitä, jotka päättivät odottaa seksin harrastamista avioliittoon. Tällaisia ovat esimerkiksi laulaja Jessica Simpson ja hänen entinen puolisonsa Nick Lachey, jonka kanssa Simpson oli naimisissa neljä vuotta. Simpson päätti tehdä saman päätöksen myös toisen miehensä, Eric Johnsonin, kanssa. Pariskunnalla on nyt kaksi lasta. 

Kevin Jonas ja Danielle Deleasa odottivat myös avioliittoon. Teini-idoliksi Jonas Brothers -yhtyeen kautta kivunnut Kevin Jonas päätti kihlattunsa kanssa odottaa pari vuotta ennen naimisiinmenoa. Miehen vaimo on kommentoinut, ettei päätös ollut helppo pitää. Pari meni naimisiin vuonna 2009. 

(kuva: AOP)

Pop-diiva Mariah Carey kertoi, että hän oli tyytyväinen päätökseensä olla harrastamatta seksiä Nick Cannonin kanssa ennen avioliittoa. Pari ei odottanut kovinkaan kauan ennen naimisiinmenoa, koska he sanoivat toisilleen "tahdon" jo kuukauden seurustelun jälkeen. Carey ja Cannon erosivat kuuden vuoden suhteen jälkeen. 

Evan Spiegel ja Miranda Kerr olivat myös listalla. Huippumalli Miranda Kerr sanoi tahdon miehelleen tänä kesänä. Kerr kertoi hänen miehensä olevan erittäin uskonnollinen, joten sen vuoksi he olivat päätyneet tähän päätökseen. Pari ehti seurustella kaksi vuotta ennen naimisiinmenoa. 

(kuva: AOP)

Myös huippumalli Adriana Lima odotti avioliittoon ennen seksin harrastamista koripalloilija Marko Jarićin kanssa. Pari vihittiin vuonna 2009, vasta yhdeksän kuukautta parin tapaamisen jälkeen. 

Lue myös: Mikä on pitkäkestoisen avioliiton salaisuus? Naisen rehellinen päivitys nousi jättihitiksi

Lähde: Insider

Kilpailut

Uusimmat