Kuva: Fotolia

Yleisimmät anaaliseksiin liittyvät kysymykset listattiin - katso mitä kannattaa ottaa huomioon

27.09.2017 22:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Anaaliseksi on nautinnollista, jos sen tekee oikein.

Anaaliseksin kokeileminen saattaa jännittää. Onhan kyseessä vähemmän perinteinen asento. Mutta mitä jos haluaa ottaa anaaliseksin osaksi omaa arkeaan, mitä kannattaa huomioida?

Elite Daily listasi sivuilleen muutamia vinkkejä siihen, miten hommasta saa nautinnollista ja kivutonta.

"Luulen, että tarvitsemme enemmän liukuvoidetta"

Jos kyseinen ajatus tulee mieleen, tarkoittaa se useimmiten sitä, että liukuvoiteelle todellakin on käyttöä. Liukuvoide on nimittäin anaaliseksissä ihmisen paras ystävä.

- Kannattaa aloittaa sillä, että laitaa liukuvoidetta penikseen 4-6 tipallista ja saman määrän itse peräaukkoon. Jos tuntuu liian kuivalta, lisätkää hitaasti lisää. Älä tyhjennä koko pulloa saman tien, seksin asiantuntija Megan Andelloux toteaa.

"Kakkaanko?"

Se on mahdollista, mutta todella epätodennäköistä.

- Totuus on, että anaaliseksin harrastaminen ilman kosketusta ulosteeseen, on sama kuin harrastaisi seksiä ilman että koskee vaginan eritteisiin. Pitää kuitenkin muistaa, että on ero siinä, onko kyse kosketuksesta vai oikeasta ulostamisesta, Andelloux kertoo.

"Ok, hidasta."

Mitä anaaliseksiin tulee, hitaammin parempi tulee.

- Anaaliseksi sattuu, jos sen tekee väärin. Paras tapa on edetä hitaasti. Jos kumppani ei osaa rentoutua tarpeeksi, ei hän ole valmis, toteaa seksologi Martha Lee.

Myös oikean asennon löytäminen on tärkeää. Lee suositteleekin lusikka-asentoa. Se on kaikista mukavin ja mahdollistaa samalla klitoriksen stimuloinnin.

"Voinko koskea itseäni samaan aikaan?"

Vastaus on, todellakin voit. Hommasta kannattaa ottaa mahdollisimman paljon iloa irti. Klitoriksen stimuloiminen tuplaa nautinnon ja mahdollistaa entistä paremman orgasmin.

"Minä todellakin pidän tästä."

Anaaliseksissä saattaa saada todella mahtavan orgasmin.

- Anaalissa on runsaasti hermopäätteitä, jotka mahdollistavat todellisen nautinnon. Olenkin sitä mieltä, että jokaisen tulisi etsiä niin paljon hermopäätteitä kuin mahdollista,  seksiasiantuntija Alicia Sinclair toteaa.

Lue myös: Miksi miehet haluavat anaaliseksiä? 7 perustelua miehen suusta

Lue myös: Tutustu anaaliseksiin turvallisesti - lue K18-vinkit

Lähde: Elite Daily

Kilpailut

Uusimmat