Kuva: Fotolia

Miksi orgasmi karkaa usein sen saamisen hetkellä? Vältä yleinen virhe petipuuhissa

27.09.2017 23:45 - Senja Rapila

Melkein-orgasmit eivät aina johdu siitä, että on harrastanut seksiä liian pitkään ja "turruttanut" paikat.

Tunnet, kuinka hyvänolon tunne alkaa vyöryä kroppasi yli. Varpaitasi kihelmöi hieman ja olet lähellä orgasmia. Sitten se ei kuitenkaan tule. Monet naiset ovat kokeneet melkein-orgasmeja, ja ne ovat harmillisia varsinkin jos seksikumppani haluaa nähdä naisensa nauttivan. Yleensä luulemme, että orgasmin saamisen vaikeus johtuu siitä, että seksisessio kestää liian pitkään.

Yllättävä ja ehkä yleisempikin syy siihen, että nainen kokee melkein-orgasmin on se, että yli-stimuloi klitorista, vinkkaa seksiterapeutti Kat Van Kirk Women's Health -julkaisulle. 

Tiedämme, että useat naiset tarvitsevat klitoriksen stimulointia saadakseen orgasmin, mutta klitoriksen liiallinen huomiointi voi aiheuttaa sen, että orgasmin saaminen muuttuu kivuliaammaksi, kun lähestytään maaliviivaa.

Seuraavalla kerralla kannattaakin vähentää naisen klitoriksen huomiointia seksisessioiden aikana, tai ainakin kosketella sitä hellemmin, mikäli haluaa naiselle varmemmin orgasmin. Sama toimii myös itsetyydytyksessä; älä ylistimuloi klitorista, jos sinulla on ollut vaikeuksia saavuttaa orgasmia.

Lähde: Women's Health

Lue myös: Nainen, haluatko parempia orgasmeja helposti? Katso miten onnistut

Lue myös: Sharon, 48, kuuli muiden puhuvan orgasmista: "En tiennyt mikä se oli, enkä uskaltanut kysyä"

Lue myös: Tee orgasmista intensiivisempi - 10 asiaa, joiden avulla pääset nautinnon huipulle

Kilpailut

Uusimmat