Kuva: Fotolia

Älä puhalla penikseen - 6 huonointa seksitemppua sängyssä

28.09.2017 21:15 - Karoliina Kotala

Netissä ja lehdissä on usein tarjolla toinen toistaan toimivampia vinkkejä petipuuhiin. Mutta mitkä temput kannattaa jättää välistä lakanoiden välissä?

Netissä ja lehdissä on usein tarjolla toinen toistaan toimivampia vinkkejä petipuuhiin. Mutta mitkä temput kannattaa jättää välistä lakanoiden välissä?

Jokainen ihminen on erilainen ja siksipä kaavaa siihen, mikä kellekin tuottaa nautintoa. Moni on kuitenkin lukenut erilaisista seksinikseistä, joita osa on jopa ottanut testiin vällyjen välissä. Nyt nimettömänä pysyttelevät ihmiset avautuivat kokeilemistaan ”takuuvarmoista” seksitempuista, joista on parempi pysyä kaukana.

Liukuvoide

Liukuvoide voi olla erinomainen lisä seksiin, mutta sen ei kuulu kirvellä tai polttaa. Jos näin tapahtuu, olet valinnut väärän tai huonolaatuisen liukuvoiteen.

Rajut otteet

Rajummat otteet seksin aikana voivat toimia, kun tunnet partnerisi kunnolla ja tiedät mistä hän pitää. Älä yllätät kumppaniasi puraisuilla, tukistuksilla tai läimäyksillä ellet varmasti tiedä hänen niitä toivovan. Myös suuseksi ja rajut otteet eivät sovi yhteen.

Penikseen puhaltaminen

Yksi erikoisista seksivinkeistä on ollut ohje puhaltaa penikseen suuseksin aikana. Kyseinen temppu aiheuttaa usein kuitenkin enemmänkin huvitusta kuin kiihotusta.

Ruoka sängyssä

Eräs nainen oli ottanut seksihetkeen mukaan tikkarin, jonka sokerisuus kuitenkin muuttui vain tahmeaksi ja epämiellyttäväksi. Pidä siis ainakin sokeriset ruoat pois sängystä.

Alkoholi

Vaikka pieni määrä alkoholia voi rentouttaa, puuduttaa se myös tuntemuksia. Jätä siis drinkit väliin ennen petipuuhia ja vältyt myös siltä riskiltä, että olisit liian humalassa lakanoiden välissä. Känninen petikumppani ei ole kiihottava näky.

Ylistetyt asennot

Usein naistenlehdissä kehotetaan kokeilemaan seksikkäitä asentoja, kuten ”väärinpäin ratsastus” ja ”69”, mutta moni koki kyseiset asennot vain kiusallisina, hankalina ja epämukavina. Etenkin jos kumppanisi on vielä sinulle uusi, pysykää tutummissa asennoissa, joissa voitte voimistelun sijasta keskittyä nautintoon.

Lue myös: Miksi orgasmi karkaa usein sen saamisen hetkellä? Vältä yleinen virhe petipuuhissa

Lue myös: Yleisimmät anaaliseksiin liittyvät kysymykset listattiin - katso mitä kannattaa ottaa huomioon

Lähde: Women’s Health Magazine

Kilpailut

Uusimmat