Kuva: Fotolia

Jos kyseessä on tosirakkaus, 3 asiaa eivät muutu suhteessa koskaan - oletko samaa mieltä?

31.10.2017 11:15 - Senja Rapila

Esimerkiksi kunnioitus omaa kumppaniaan kohtaan kestää läpi koko elämän, mikäli kyseessä on tosirakkaus.

Rakkausasiantuntija Heather Kristian Strang on kertonut Elite Daily -julkaisulle, että mikäli on hyvässä ja kestävässä parisuhteessa, ei siinä kolme asiaa muutu, vaikka aika muokkaisikin parisuhdetta ja koettelisi sen kestävyyttä.

Voit lukea ne kolme tärkeää ja pysyvää asiaa alapuolelta.

1. Haluatte toisillenne vain parasta

Kun rakkaus on todellista, ymmärrätte sen, että kumppanin menestys on voitto molemmille teille. Ette koskaan tunne kisailevanne keskenänne tai mikäli kumppani menestyy, ei siitä tule kummallekaan osapuolelle huono olo. 

Olet onnellinen että saat seurata mitä kumppanisi elämässään saavuttaa, koska tiedät, että kumppanisi on luotu loistamaan. Ja tiedät, että hän ajattelee samoin sinusta.

2. Kunnioitatte toisianne

Kunnioitus kumppaniaan kohtaan on välttämätöntä, mikäli haluat kokea tosirakkauden.

Mikäli rakkaus on todellista, haluat tietää kumppanin mielipiteen kaikesta mikä on sinulle tärkeää. Näette toistenne vahvuudet ja luotatte toisiinne. Vaikka ette olisikaan aina samaa mieltä kaikesta, arvostat hänen mielipiteitään.

3. Haluat jakaa elämäsi hänen kanssaan aina

Rakkaus muuttuu ajan kuluessa todelliseksi kumppanuussuhteeksi parhaiden ystävien välillä, jotka ovat seksuaalisesti kiinnostuneita toisistaan. Jos kyseessä on tosirakkaus, haluat jakaa kaiken kumppanisi kanssa; pienet yksityiskohdat päivästä, suuret pettymykset ja murskaavat epäonnistumiset.

Vaikka suhde päättyisikin jossain vaiheessa ja ette enää puhuisi keskenänne, haluat vieläkin puhua hänelle kaikista tärkeistä asioista. Ajan kuluessa, mikäli se oli todellista rakkautta, voitte ehkä saavuttaa ystävyyden, missä voitte puhua asioista ilman seksuaalista suhdetta.

Lähde: Elite Daily

Lue myös: "Olin kateellinen ja neuroottinen" - Miehet paljastavat, miten tulivat tuhonneeksi parisuhteensa

Lue myös: Varastaako kumppanisi aina ruokaa lautaseltasi? Ärsyttävä tapa vahvistaakin rakkautta

Lue myös: Kumppanin haisevimpia pieruja kannattaa haistella - yllättäviä terveysvaikutuksia

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat