Kuva: Senja Rapila

Anni, 30: "Poikaystäväni kosi minua romanttisesti New Yorkissa"

01.11.2017 11:15 - Anna Hopi

Rakkaudesta-sarjassa erilaiset ihmiset puhuvat avoimesti ja rohkeasti sellaisistakin asioista, joita ei ole välttämättä tapana sanoa ääneen. Nyt äänessä on Anni.

"Menin vähän aikaa sitten kihloihin. Poikaystäväni kosi minua romanttisesti New Yorkissa Empire State Buildingin katolla. Ajatus naimisiinmenosta on jännittävä - se, että olet jonkin kanssa yhdessä loppuelämäsi. Poikaystäväni on paras ystäväni ja meillä on hauskaa yhdessä. Meillä on samanlaiset tulevaisuuden haaveet. Suhteemme on vakaalla pohjalla. Olemme olleet yhdessä 5,5 vuotta."

"Suurin haasteemme on ollut fitnesskisa-aika. Se on vienyt paljon aikaani ja energiaani. Olen ollut omassa kuplassani ja olemme tehneet poikaystäväni kanssa paljon asioita erikseen. Hän on minusta ylpeä ja osannut tukea eri asioissa. En olisi voinut pyytää enempää. En ehkä ole ollut helpoin ihminen viimeisen kuuden kuukauden aikana. Häneltä on varmasti vaadittu lehmän hermoja kanssani. Olen onnekas, koska poikaystäväni on aina kiinnostunut siitä, miten päiväni on mennyt ja kyselee kuulumisia."

"Olen seurustellut neljä kertaa vakavassa suhteessa. Ajattelen niin, että jokaisessa suhteessa täytyy mennä päivä kerrallaan. Minulle on tärkeää, että suhteessa on hauskaa. Koen, että lojaalius, luottamus ja tuki on tärkeää. Niistä en tingi. Olen itse todella rehellinen ja välillä liiankin suorasukainen. Vaadin samaa toiselta, että täytyy olla avoin. En voisi olla suhteessa, jossa salaillaan asioita."

"Rakkaus merkitsee minulle todella paljon. Kumppani, perhe ja ystävät voivat kaikki olla rakkauden kohteina eri tavalla. Jos miettii romanttista rakkautta, en usko, että voisin rakastaa samanaikaisesti kahta miestä. Koen myöskin, että kumppaninvalinnassa sisäinen kauneus ratkaisee. Ihmisen luonne ja kasvot maalaavat karisman. Kauneus tulee sisältä käsin ja näkyy olemuksessa."

"Olen ollut aina rakkaushömppä-ihminen ja valmis tekemään rakkauden vuoksi melkein mitä vain. En olisi kuitenkaan valmis satuttamaan ketään ja tekemään mitään pahaa rakkauden vuoksi. Olen valmis taistelemaan rakkauden puolesta. Jos suhteessa tulee kriisi, en ole samantien heittämässä hanskoja tiskiin. Haluan katsoa suhteen loppuun asti. Jos emme pääse yhteisymmärrykseen, on parempi jatkaa eteenpäin. Riidat eivät ole suhteen loppu - huumori voittaa monissa tilanteissa."

"Ihastuin ensi kertaa ala-asteen ensimmäisellä luokalla vaaleahiuksiseen ja sinisilmäiseen poikaan. Viehätyn edelleenkin siitä miestyypistä. Olimme parhaan ystäväni kanssa kiinnostuneita samasta pojasta ja juoksimme hänen perässään välitunneilla. Teimme silloin myös top -listoja ihastuksista ja tämä vaaleahiuksinen poika oli aina listani ykkösenä."

"Ensimmäinen seurustelusuhteeni alkoi lukiossa. Olin kaveripiirissä, jossa lintsailtiin koulusta, käytiin McDonald's-ravintolassa syömässä ja juhlittiin paljon. Poikaystäväni oli hyvä koulussa ja opettajien suosikki. Seurustelimme kolme vuotta, ja se aika teki minulle hyvää. Skarppasin koulussa ja innostuin liikunnasta. Löysin intohimoni. Suhteemme päättyi, kun silloin poikaystäväni lähti armeijaan. Jaksoimme etäsuhdetta 9 kuukautta, minkä jälkeen suhde päättyi. Se kesti oman aikansa, ja hän oli minulle siihen hetkeen oikeanlainen poikaystävä."

Kaikki aikaisemmat Rakkaudesta-haastattelut löydät täältä.

Lue myös: Satu, 36: "Parisuhteessa on hyvä muistaa, että kaikki perustuu vapaaehtoisuuteen"

Lue myös: Anna, 37: "Parisuhde ei välttämättä tyssää pettämiseen"

Lue myös: Saara, 29: "Tietyt ihmiset on tuotu elämäämme tietyksi ajaksi"

Suosittelemme

Uusimmat