Kuva: AOP

Instagram-profiili sen kertoo - 6 merkkiä siitä, että häntä ei kannata tapailla

01.01.2018 11:15 - Iiro Myllymäki

Jos ihmisellä on liikaa selfieitä ja hän seuraa kyseenalaisia tilejä, hänen kanssaan tuskin kannattaa suunnata treffeille.

Sosiaalisen median tilit saattavat kertoa käyttäjästään hyvinkin paljon, ja sosiaalinen media on muuttanut deittailuakin paljon. Saat runsain mitoin tietoa mielenkiintoisista tyypeistä jo ennen ensitreffejä vain suorittamalla muutaman tarkastuksen hänen sosiaalisen median tiliensä syövereissä. Olemme aiemmin kirjoittaneet, miten uusia tuttavuuksia voi vakoilla netissä kaikkein tehokkaimmin.

Yksi ihmisen luonteesta paljon kertova some-palvelu on Instagram. Paitsi ihmisen kuvavirrasta, myös hänen kuvateksteistään ja profiilitekstistään voi tehdä päätelmiä. Instagramista voi myös etsiä varoitusmerkkejä siitä, että kyseisen ihmisen kanssa ei kannata ryhtyä deittailemaan. Elite Daily on listannut kuusi tällaista varoitusmerkkiä.

1. Liikaa selfieitä

Muutama selfie siellä täällä ei haittaa, mutta jos ihmisen koko Instagram-tili on täynnä selfieitä, jokin saattaa olla pielessä. Eräässä tutkimuksessa on havaittu, että mitä enemmän selfieitä miehellä on Instagram-tilillään, sitä enemmän hänessä on narsistin piirteitä.

2. Seksismi ja rasismi

Ihmisen arvomaailmasta voi tehdä päätelmiä Instagramin perusteella. Jos sinua kiinnostava tyyppi viljelee profiilissaan (esimerkiksi kuvateksteissään ja hashtageissaan) muka-hauskoja seksistisiä ja rasistisia vitsejä, kannattaa harkita kaksi kertaa ennen kuin hänet tapaa.

3. Passiivis-aggressiivisuus

Onko hänen profiilinsa täynnä valitusta, kielteisyyttä ja suoranaista kettuilua? Luultavasti kannattaa jättää hänen tapaamisensa väliin, jos ei halua ylimääräistä draamaa elämäänsä.

4. Hän seuraa outoja tilejä

Kannattaa ehdottomasti tarkistaa, mitä tilejä hän seuraa. Jos sieltä paljastuu runsain mitoin kyseenalaisia arvoja edustavia profiileja ja pinnallisia tyrkkyjä, kannattanee tyyppi jättää omaan arvoonsa.

5. Alkoholia ja muita päihteitä kaikkialla

Näyttääkö kuvien perusteella siltä, että hänen elämänsä on pelkkää viinanhuuruista ja tupakansavulta haisevaa biletystä? Jos vastauksesi on kyllä, mieti, haluatko itse olla osa tuota elämäntyyliä.

6. Materialistiset postaukset

Jos hän poseeraa aina vain kalliiden autojen, huvijahtien ja lentokoneiden edessä tai hehkuttaa jatkuvasti kalliita ostoksiaan, kannattaa painaa jarrut pohjaan. Tässä tapauksessa vaikuttaa siltä, että materialistisuus ohjaa hänen elämäänsä, ja sinun on pohdittava, onko tämä sinun arvojesi mukaista.

Lue myös: Uusi, erikoinen haaste leviää Instagramissa - tästä ei selviä ilman sotkua, katso

Lähde: Elite Daily

Kilpailut

Uusimmat