5 ärsyttävintä asiaa joita sinkkunaiset sanovat varatuille ystävilleen

25.03.2012 20:45 - Rea Tallgren

Kaikki ystävykset ovat jossain elämänsä vaiheessa tilanteessa, jossa toinen on varattu ja toinen sinkku.

Monet sinkkuystävät syyllistyvät tiettyihin kommentteihin, jotka tuntuvat heidän varatuista ystävistään pahalta.

1. "Tuleeko sinne pelkkiä pariskuntia?"

Kun varattu ystävä kutsuu kaverinsa kylään illanistujaisiin, olettaa tämä kaveri automaattisesti, että kyseessä on pariskuntailta, jossa hän olisi korkeintaan kolmas pyörä. Kaikki varatut ihmiset eivät kuitenkaan harrasta pelkkiä pariskuntailtoja, joten kysymys käy pitkässä juoksussa ärsyttämään.

2. "Onko sinun miehelläsi ketään upeita sinkkukavereita?"

Vaikka kysymys yleensä onkin imarteleva merkki siitä, että ystäväsi pitävät poikaystävästäsi ja luottavat hänen ystäviensä olevan käyttökelpoista miesmateriaalia, aiheuttaa kysymys silti paineita. Monesti kysymys saa aikaan sen, että naiset alkavat epätoivoisesti etsiä ystävättärelleen varteenotettavaa miesehdokasta, jota ei kuitenkaan usein miehen lähipiiristä löydy. Tuloksena on joko syyllisyyttä siitä, ettei sinkkuystävälle löytynyt miestä, tai vaihtoehtoisesti hyvin epäonnistuneet sokkotreffit.

3. "Kysytään mitä mieltä sinun miehesi on asiasta."

Sinkkuystävät haluavat usein kysyä mieheltäsi mielipidettä siihen, jos joku miespuolinen on käyttäytynyt kuin idiootti. Mikäli miehesi sanoo ymmärtävänsä lajikumppaninsa käytöstä, saa hän heti pissapään maineen. Jos vahinko on jo tapahtunut, selityksetkään eivät monesti auta ja sinun on pakko valita puolustatko miestäsi vai asetutko ystäväsi puolelle asiassa.

4. "Luulimme, ettet sinä haluaisi tulla, koska olet varattu."

Sinkkuystävät eivät enää pyydä sinua mukaansa. Kyse saattaa olla niin lounastreffeistä kuin baari-illastakin. Monet naiset olettavat, ettei varattuja naisia kiinnosta hauskanpitäminen, jos ilta päättyy aina omaan turvalliseen kotipesään. Tässä asiassa moni varattu nainen voisi kyllä katsoa peiliin, sillä ainakin suhteen alkuhuumassa oma käytöskin saattaa antaa osviittaa siitä, ettei ystävien seura ja hauskanpito ole enää tärkeyslistan kärjessä.

5. "Olet ollut niin kauan varattu, ettet voisi ymmärtää."

Tämän lauseen saavat pitkässä parisuhteessa olevat naiset usein kuulla ystäviltään. Täytyy kuitenkin muistaa, että harva ihminen on selvinnyt tästä elämästä ilman kolhuja. Esimerkiksi sydänsurujen yllättäessä ystävä ymmärtää ja tukee sinua, oli hän sitten varattu tai ei. Varattujen naisten pitää myös muistaa hienotunteisuus: oman parisuhteen ihanuudesta ei ole asiallista hehkuttaa silloin, jos sinkkuystävällä on vaikeaa.

Lähde: Man Wife and Dog

Kilpailut

Uusimmat