Mies, näin teet vaikutuksen erilaisiin naistyyppeihin - lue lista

13.05.2012 21:45 - Rea Tallgren

Naisiin voi joskus olla todella vaikeaa tehdä vaikutusta. Alla oleva lista auttaa ensiksi määrittelemään, mitä naistyyppiä ihastuksesi on, ja sitten sen, kuinka saat hänen polvensa heikoiksi seurassasi.

1. Tyttömäinen tyttö on sellainen, joka ei todellakaan seuraa jalkapalloa ja on kova ihastelemaan kaikkea ympärillään olevaa. Tämä nainen pitää romanttisista komedioista ja omistaa pinkit kuoret puhelimeensa. Tällaiseen naiseen tekee vaikutuksen ystävällinen käytös ja erityisesti se, että mies tulee toimeen hänen ystäviensä kanssa.

2. Uranaiset ovat usein valtavan määrätietoisia ja kunnianhimoisia. He tekevät ahkerasti töitä ja heidän elämässään parisuhde tulee usein vasta kakkossijalla  - tämä tosin on asia, jota monet miehet pitävät suunnattoman kiihottavana piirteenä naisessa. Tällaiseen naiseen tekee vaikutuksen miehen kunnianhimoisuus omassa työssään ja siitä keskusteleminen naisen kanssa.

3. Kodinhengetär on ystäväpiirissään se, jolla on aina ollut tavoitteena löytää puoliso ja saada lapsia mahdollisimman pian. Hän on hoivaava ja äidillinen ja osaa leipoa ja kokata mitä vaan. Tällainen nainen kannattaa viedä treffeille johonkin kotoisaan paikkaan, jossa tarjoillaan esimerkiksi itsevalmistettua siideriä, josta kodinhengetär voi innostua.

4. Draamakuningatar on naistyyppinä vaativa. Hän saattaa kehittää riidan pienimmästäkin aiheesta ja syynä on usein vain se, että hän on tylsistynyt. Tällaiseen naiseen tekee vaikutuksen se, jos mies pitää päänsä kylmänä ja saa hänet ymmärtämään kun hän käyttäytyy hölmösti. Draamakuningattaresta on kiihottavaa se, että mies osaa käsitellä häntä.

5. Poikatyttö on nainen, joka viettää aikaa miespuolisten henkilöiden kanssa. Tällainen nainen väittää useasti, etteivät muut naiset pidä hänestä, vaikka kyse on monesti siitä, ettei hän itse näe lainkaan vaivaa tutustuakseen naisiin vaan keskittyy flirttailemaan miehille. Hälytyskellojen pitäisi soida aina, jos naisella ei ole yhtäkään naispuolista ystävää. Tällaiseen naiseen toimivat näyttävä machoilu ja alfaurosmainen kukkoilu.

Lähde: Askmen

Kilpailut

Uusimmat