Mies, huomio! 6 joululahjaa, joita yksikään nainen ei halua saada

19.12.2012 19:15 - Karoliina Kotala

Joululahjojen ostelu käy parhaillaan kuumana, mutta valitettavan moni mies epäonnistuu lahjavalinnoissaan pahemman kerran. Guyism-sivusto listasi kuusi lahjaa, joita yksikään nainen ei taatusti arvosta, ja joista siten jokaisen miehen kannattaakin pysyä erossa.

1. Treenivälineet.
Suurin osa naisista ei osaa arvostaa käsipainoja, kuntosalikorttia tai jouksumattoa, sillä ne viestivät lähes poikkeuksetta lahjan antajan olevan tyytymätön naisen vartaloon.

2. Keittiövälineet.
Kun mies antaa naiselle kattiloita ja kauhoja, ei viesti vain ole oikea. Lisäksi persoonattomat kipot ja kattilat viestivät mielikuvituksen puutteesta.

3. Lemmikki.
Eläimet eivät ole lahjoja, vaan perheenjäseniä, ja hätiköity päätös voi helposti pilata eläinpoloisen elämän.

4. Pehmolelut.
Aikuinen nainen harvemmin arvostaa lasten leluja, joten vaihda pehmolelu muhkeaan, pehmeään tyynyyn.

5. Vatteet.
Vaatteiden ostamisessa lahjaksi naiselle on monta kompastuskiveä. Ensinnäkin jos ostamasi vaate on liian iso, voi nainen ymmärtää sinun pitävän häntä isokokoisena. On myös suuri riski, ettei vaate yksinkertaisesti ole hänen tyyliään.

6. Lahjakortti.
Vaikka lahjakortit ovatkin nykyisin suosittuja, viestivät ne aina sinun luovuttaneen täysin henkilökohtaisen lahjan ideoinnissa, ja turvautuneen melko mielikuvituksettomaan lahjaan.

Lähde: Guyism

Kilpailut

Uusimmat