Nainen, näissä tilanteissa mies haluaa sinun ottavan kontrollin

12.03.2013 10:45 - Rea Tallgren

Miehet ovat Cosmopolitanin mukaan monesti se vahvempi osapuoli suhteessa. Näin ei kuitenkaan aina tarvitse olla.

Cosmopolitan väittää, että miehet ovat usein suhteessa kontrolloiva osapuoli, vaikka eivät sitä välttämättä haluaisikaan olla. Lehti onkin listannut kuusi keinoa siihen, miten naiset voivat ottaa suhteessa kontrollin, ainakin tietyissä asioissa. 

1. Monet miehet nauttivat seksin harrastamisesta takaapäin, koska he saavat silloin kaiken kontrollin. Tämä ei kuitenkaan tarkoita etteivätkö he nauttisi siitä, että sinä hyppäisit heidän päälleen ja ottaisit vallan itsellesi. 

2. Miehet suunnittelevat monesti treffit, mutta mukava yllätys saattaa olla sekin, jos nainen vain ilmoittaa miehelle, että hänen täytyy ottaa ilta vapaaksi, sillä nainen on järjestänyt kaiken ohjelman valmiiksi. Älä kuitenkaan huijaa miestä tällä keinolla esimerkiksi Ikeaan, tai voit olla varma, ettet saa enää järjestää yksiäkään treffejänne. 

3. Lomasuunnittelmia ei kannata koskaan jättää pelkästään miehen käsiin, tai muuten te olette katsomassa jalkapalloa puolet lomastanne ja puolet ajasta tutustutte erilaisiin olutmakuihin. Varmista, että lomalla löytyy tekemistä teille molemmille. 

4. Kannusta häntä sosiaaliseksi. Jätä hänet vaikkapa kahden tyttökavereidesi kanssa, jotta hän saa tilaisuuden tutustua heihin. 

5. Huolehdi raha-asioistanne siinä missä mieskin. On epäreilua olettaa, että vain mies olisi vastuussa rahoistanne. Kun olet itse mukana päätöksenteossa, et voi sysätä vastuuta kokonaan toisen harteille. 

6. Ota miehesi perhe huomioon. Muistuta miestäsi esimerkiksi siitä, että hän lähettää äidilleen synttärikortin. Kutsu myös miehesi perhe syömään tai kylään. Näin osoitat, että haluat tulla osaksi hänen elämäänsä, kokonaan. 

Lähde: Cosmopolitan

Kilpailut

Uusimmat