Seksiviestittelijöille tiedoksi: alaston nainen kiihottaa, penis voi loukata

27.05.2013 15:45 -

Pettäjänaiset ovat miehiä rohkeampia viestittelyissään.

Kun salarakasta lähestytään rohkealla tekstiviestillä, joskus turvaudutaan muuhunkin kuin tuhmiin puheisiin. Miehiään pettävät naiset lähettelevät rakastajalleen rohkeita kuvia itsestään herkemmin kuin puolisoaan pettävät miehet. Eroottisia otoksia lähetetään tekstiviestin lisäksi sähköpostilla.

Naisten rohkeus kuvaviesteissä käy ilmi Sexuality & Culture -julkaisussa ilmestyneestä tutkimuksesta. Sen mukaan naisista 60 prosenttia on lähettänyt itsestään alastonkuvia rakastajalleen, kun taas miehistä ainoastaan 45 prosenttia on syyllistynyt samaan.

Seksuaalitutkimukseen perehtynyt tutkimusprofessori Osmo Kontula selittää ilmiötä kulttuuriin liittyvänä seikkana.

- Kuva alastomasta naisvartalosta on lähes aina saajalleen positiivinen yllätys, kun taas kuvat alastomasta miesvartalosta ja sukuelimistä voidaan kokea loukkaavina, hän kertoo.

Seksiä viesteillä

Tekstiviestien lähettely ei läheskään aina jää pelkäksi kiusoitteluksi, vaan 35 prosenttia naisista on harrastanut seksiä tekstiviestien muodossa. Tutkimukseen vastanneista miehistä 25 prosenttia on harrastanut seksiä tekstiviestien välityksellä.

Nebraskan ja Kansasin yliopistoissa tehdyn tutkimuksen aineisto kerättiin salasuhdesivusto AshleyMadison.comin jäsenrekisteristä. Kyselyyn vastasi yli 5000:ta salasuhdesivuston jäsentä.

Lähde: Deski

Kilpailut

Uusimmat