Nainen, valitsisitko puhelimen vai seksin? Vastaukset yllättävät

28.05.2013 18:45 - Reija Saarinen

Hämmästyttävän moni nainen ei suostu luopumaan älypuhelimestaan. Naiset ovat mielummin viikon ilman seksiä kuin puhelintaan.

Tuoreen tutkimuksen mukaan suuri osa naisista pitää puhelintaan tärkeämpänä kuin seksiä. Amerikkalaisista naisista 57 prosenttia olisi mielummin viikon ilman seksiä kuin puhelinta. Ranskalaiset naiset ovat amerikkalaisia naisia enemmän seksin perään. Heistä 40 prosenttia valitsisi puhelimen kuhertelun sijaan. Brasilialaiset naiset, joita on aina pidetty erittäin intohimoisina, saattavat yllättää tuloksellaan. Heistä 44 prosenttia pidättäytyisi seksistä, jos vain voisi pitää puhelimensa.

Tutkimukseen osallistui yhteensä 4000 naista Usasta, Britanniasta, Kanadasta, Ranskasta, Saksasta sekä Brasiliasta.

Tutkimuksen mukaan näyttää myös siltä, että puhelin vaikuttaa suuresti myös muihin osa-alueisiin elämässämme. 47 prosenttia amerikkalaisista naisista myönsi, että käyttää sosiaalista mediaa treffikumppanin tietojen penkomiseen. 16 prosenttia amerikkalaisista naisista tarkisti kumppanin Twitter-historian, kun taas ranskalaisista näin teki vain kolme prosenttia. Jopa 35 prosenttia naisista oli perunut treffit sosiaalisesta mediasta saadun infomaation takia.

Mielenkiintoista on myös, että yli puolet naisista voisi lopettaa suhteen puhelinsoitolla ja jopa neljännes voisi lähettää erotekstarin.

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat