8 parasta asiaa sinkkuudessa, joita parisuhteessa elävät kadehtivat

17.11.2013 18:15 - Katariina Näreaho

Vaikka sinkkuna oleminen voi tuntua monesta yksinäiseltä ja hankalalta, on siinä myös monia hyviä puolia.

Deittailu: Uusiin ihmisiin tutustuminen, treffeille valmistautuminen ja niitä jännittäminen, illallistaminen, leffassa käyminen... Kaikki mikä deittailuun liittyy on ihanaa ja pitää mielen virkeänä.

Flirttailu: Sinkkuna ei tarvitse potea huonoa omaatuntoa avoimesta flirttailusta - ethän ole kenellekään tilivelvollinen.

Ihastuminen: Ihastumisen ja ensisuudelman ihanaa tunnetta kaipaa moni pitkässä seurustelusuhteessa elävä.

Vapaa-aika: Sinkuilla on enemmän aikaa toteuttaa omia mieltymyksiään ja harrastuksiaan. Lue hyvä kirja, joogaa, opettele uusi kieli... tee kaikkea, mitä haluat, vielä kun ehdit.

Ystävät: Seurustelusuhteen syventyessä alkavat ystävät jäämään taka-alalle. Sinkuilla sen sijaan on aikaa ja energiaa viettää hulvattomia bileiltoja parhaiden kavereiden kanssa.

Uni: Moni seurusteleva muistelee kaiholla sinkkuaikoja, jolloin saattoi nukkua niin paljon kuin halusi. Ainakin unenlaatu oli parempi, kun vieressä ei ollut ketään kuorsaamassa tai tönimässä.

Vapaus: Kukaan ei ole sitomassa sinua paikoillesi. Sinkkuna voit muuttaa maalle tai vaikka matkustaa maailman ääriin.

Oma elämä: Kun sinun ei tarvitse laittaa energiaa parisuhteen ylläpitämiseen, voit keskittyä rauhassa rakentamaan omaa elämääsi, uraasi tai toteuttaa minkä tahansa haaveesi.

Lähde: Yahoo! Shine

Uusimmat