Koskaan ei ole liian myöhäistä: Pariskunta avioitui 75 vuotta ensisuudelman jälkeen

22.11.2013 17:45 - Reija Saarinen

Rakkauden solmiminen ei ole koskaan liian myöhäistä. Tämän todisti pariskunta, joka avioitui 75 vuotta ensisuudelman jälkeen.

George Raynes ja Carol Harris ovat 83-vuotiaita. He avioituivat Canadassa viime viikonloppuna. Mielenkiintoista tarinassa on se, että pariskunta tapasi toisensa ensimmäisen kerran jo 75 vuotta sitten.

Pariskunta tapasi ensimmäisen kerran vuonna 1936. Tuolloin he olivat molemmat ensimmäisellä luokalla. Samana vuonna he vaihtoivat myös ensimmäisen suudelmansa lavalla, jolloin he olivat päärooleissa Ruusunen-näytelmässä.

 - Hän oli ensimmäinen tyttö, jota suutelin, George toteaa.

George muutti lukion jälkeen kauas kotikaupungistaan. Hän avioitui ja perusti perheen. Hän piti kuitenkin aina yhteyttä Caroliin, joka ei koskaan avioitunut.

Kun Georgen vaimo kesäkuussa menehtyi, palasi mies kotikonnuilleen ja katseli ympärilleen. Yllättäen hän ja Carol rakastuivat, eikä mennyt kauaakaan kun George jo kosi rakastaan.

 - Hän sanoi minulle, että meillä on aina hauskaa yhdessä ja olemme olleet pitkään hyviä ystäviä, miksi emme siis eläisi loppu elämäämme yhdessä, Carol kertoo.

Carolin mukaan kaikki tämä tapahtui hyvin pian sen jälkeen, kun hän oli jo varma siitä, että tulee viettämään elämänsä yksin.

- Ajattelin, että olen yksin koko elämäni ajan. Kun on jo 80-vuotias ja olet vieläkin yksin, tulet ajatelleeksi, että näin tämä jatkuu loppuun asti, Carol sanoo.

Katso kuva rakastuneesta pariskunnasta täältä.

Lähde: News.com.au

Kilpailut

Uusimmat