Tirkistelyä, dominointia ja kimppakivaa: Naisten yleisimmät seksifantasiat listattiin

13.05.2014 22:45 - Katariina Näreaho

Examiner-sivusto listasi kymmenen seksifantasiaa, joista naiset yleisesti haaveilevat.

Kuten miehet, myös naiset ajattelevat paljon seksiä. Moni nainen kuitenkin suhtautuu seksiin miehiä tunteellisemmin ja tämän takia heidän fantasiansa pohjautuvat enemmän tunteisiin kuin fyysisyyteen.

Examiner-sivuston mukaan naisten keskuudessa seuraavat kymmenen fantasiaa ovat ne yleisimmät.

1. Tuhmien puhuminen

Mikä olisikaan helpompi tapa vaikuttaa naisen tunnepuoleen kuin puhe? Tuhmien puhuminen seksin aikana kiihottaa entisestään ja sen avulla orgasmista voi saada tajunnanräjäyttävän. Vinkki: Tuhmia puhumalla voit viestittää kumppanillesi, koska olet halukas lemmenleikkeihin ja saada hänet samalla virittymään tunnelmaan.

2. Dominointi

Suosittujen eroottisten novellien myötä dominoinnista on tullut monen naisen seksifantasia. Naiset haluavat kumppanin, joka tietää mitä haluaa ja ottaa haluamansa. Moni haaveilee määrätietoisesta, testosteronia tihkuvasta miehestä, joka ei pelkää käyttää rajuja otteita. Naiset ovat myös valmiita alistumaan kumppaninsa tahtoon.

3. Tajunnanräjäyttävä suuseksi

Joillekin miehille suuseksin antaminen on todellista pakkopullaa ja silloinkin se tehdään puolihuolimattomasti, tilanteesta pois kiirehtien. Nainen aistii sen, eikä pysty nauttimaan olostaan täysin. Siksi moni haaveileekin täydellisestä suuseksistä ja intohimoisesta kumppanista, joka haluaa tutkia suullaan ja kielellään naisen jokaisen paikan.

4. Roolileikki: Tuhma koulutyttö

Vaikka tuhmasta koulutytöstä haaveilee moni mies, ovat myös naiset halukkaita esittämään sitä. Roolileikki tuo seksiin asetelman, jossa koulutyttö on jäänyt kiinni tuhmuuksista ja joutuu rehtorin käsiteltäväksi. Dominointi astuu näin myös tässä fantasiassa suureen rooliin.

5. Kolmen kimppa

Yksi yleisimmistä seksifantasioista on kolmen kimppa. Moni nainen kieltäytyy siitä, mutta takaraivossa kutkuttaa kuitenkin ajatus kimppakivasta useamman henkilön kanssa. Etenkin seksi kahden miehen kanssa on monen haaveissa, sillä silloin nainen voi antautua täysin kahden miehen käsiteltäväksi

Lue täältä, kuinka kolmen kimppa onnistuu!

6. Seksi tuntemattoman kanssa

Pelkkää seksiä, ei tunteita, ei sitoutumista. Tuntematon, komea henkilö lähestyy naista utuisessa baarissa, he juttelevat ja flirttailevat ja pian tämä määrätietoinen mysteerimies ottaa hänet joko kuppilan vessassa tai hotellihuoneessa. Kohtaaminen jää lyhyeksi, mutta sitäkin intohimoisemmaksi. Tämä fantasia on kuitenkin kaikkea muuta kuin kännissä säädetty yhden illan juttu.

7. Tirkistely

Ajatus naapureiden tirkistelystä oman kumppanin masturbointiin on yksi yleisimmistä fantasioista naisten keskuudessa. Seksuaalisten toimitusten seuraaminen virittääkin hyvään tunnelmaan.

8. Ekshibitionismi

Toiset haluavat kuvata itseään ja kumppaniaan lemmenleikkien aikana, toiset ovat valmiita harrastamaan seksiä elävän yleisön edessä.

9. Roolileikki: Strippari

Eroottisen tanssijan esittäminen kutkuttava ajatus. Oman kumppanin kiusoittelu riisuutumalla tuntuu molemmista kiihottavalta, joten kyse on win-win-tilanteesta.

10. Väkisin ottaminen

Tämän fantasian avulla nainen pääsee toteuttamaan villit haaveensa rajusta seksistä. Fantasia voi toimia kummin päin tahansa: nainen itse haluaa ottaa vastahakoisen kumppaninsa väkisin, tai toisinpäin, jolloin hän itse aluksi vastustelee seksiä, mutta joutuu lopulta nöyrtymään dominoivan kumppaninsa edessä.

Onko sinulla ja kumppanillasi jokin suosikkiseksiasento? Lue täältä, mitä lempiasentonne kertoo parisuhteestanne.

Lähde: Examiner

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat