81 vuotta yhdessä ollut pariskunta: Avain onnelliseen avioliittoon on riiteleminen

10.06.2014 21:15 - Minna Talstila

Englantilainen pariskunta tapasi toisensa 81 vuotta sitten. Nyt he kertovat, mikä on avain pitkään ja onnelliseen avioliittoon. 

Joseph, 98, ja Sally, 99, Littlewood tapasivat toisensa vuonna 1933 eli 81 vuotta sitten. Joseph iski vaimonsa suklaapatukan avulla sen jälkeen kun oli kohdannut tämän tanssiaisissa. Pari meni kihloihin muutaman vuoden päästä tapaamisesta, mutta avioitui vasta vuonna 1939, he kun eivät nähneet toisiaan kuuteen vuoteen Toisen Maailmansodan vuoksi. Rakkauskirjeitä kuitenkin lähetettiin aktiivisesti.

Häiden jälkeen Joseph ja Sally eivät ole koskaan olleet pitkiä aikoja erossa. Heidän suhteensa on selvinnyt sodasta ja sairauksista, ja he rakastavatkin toisiaan vieläkin syvästi. Mikä on 75 vuoden avioliiton salaisuus?

- Riidelkää! Riidelkää, mutta muistakaa myös päästä riidoista yli, Sally vastaa yllättävästi Daily Mailille

Sallyn vastaus onkin vastoin kaikkia olettamuksia, mutta se on näyttänyt toimivan hyvin pariskunnan kohdalla. 

- Ihmisten välillä on usein riitoja. 75 vuoden aikana meillä on ollut niitä paljon. Avain menestyksekkääseen parisuhteeseen on päästä yli riidoista. Niiden ei kannata alkaa paisua, Sally täsmentää. 

Rouvan mukaan heidän suhteensa on kestänyt myös sen vuoksi, että he oppivat tuntemaan toisensa hyvin ennen avioitumista. Tällä tavalla pari varmisti, että suhde on juuri sitä, mitä kumpikin haluaa. Sallyn mielestä nuoret sitoutuvat nykypäivänä toisiinsa liian helposti.

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat