8 asiaa, jotka jokaisen miehen tulisi tietää, ennen kuin hän harrastaa seksiä naisen kanssa

12.06.2014 07:56 - Karoliina Kotala

Tutkijat eivät tienneet, kuinka klitoris toimii ennen kuin vasta vuonna 2009. Koska naisen anatomiaan liittyy paljon epätietoisuutta, on jokaisen miehen hyvä tietää ainakin muutama seikka ennen petipuuhia naisen kanssa.

The Huffington Post- sivusto listasi joukon fatkoja, jotka liittyvät tänä päivänä vahvasti naisen seksuaalisuuteen ja itse seksiin. Mitä miehen olisi siis hyvä tietää, ennen lakanoiden väliin rientämistä?

1. Se, miten nainen suhtautuu vartaloonsa vaikuttaa merkitsevästi siihen, nauttiiko hän seksistä

Kyse ei ole turhamaisuudesta, vaan omalla kehonkuvalla todella on merkittävä vaikutus naisen seksielämään. Tutkimuksissa positiivinen kehonkuva on yhdistetty hyvään seksielämään ja toisinpäin. Negatiivinen vartalonkuva saa seksin aikana naisen ajatukset harhailemaan eikä seksistä pysty nauttimaan, jos arastelee vartaloaan.


2. Kulttuurimme pitää miesten seksuaalista tyytyväisyyttä tärkeämpänä kuin naisten

Tutkimuksissa on todettu, että miehet nauttivat naisia todennäköisemmin seksistä ja nuoret naiset saavat orgasmin 50 prosenttia pienemmällä todennäköisyydellä kuin nuoret miehet. Yksi syy näihin lukuihin johtuu muun muassa siitä, että vain 8 prosenttia naisista saa orgasmin vaginayhdynnässä. Nuoret naiset myös käyttävät enemmän energiaa sängyssä miellyttääkseen kumppaniaan sen sijaan, että keskittyisivät omaan nautintoonsakin.


3. Mitä enemmän mies keskittyy naisen nautintoon sängyssä, sitä todennäköisemmin nainen pystyy nauttimaan seksistä

Kuten maalaisjärkikin sanoo, mitä enemmän mies keskittyy lakanoiden välissä naisen nautintoon, sitä varmemmin nainen saa orgasmin.


4. Vaikka nainen ei puhu toiveistaan, se ei tarkoita, että hän olisi tyytyväinen

Tutkimuksissa on todettu, että naiset pelkäävät puhua toiveistaan sängyssä, koska he pelkäävät miehen pitävän heitä liian kokeneina. Jos mies siis aistii, ettei nautinto ole huipussaan, mutta nainen ei puhu asiasta, on parempi vain ottaa asia rohkeasti puheeksi.


5. Naiset nauttivat satunnaisesta seksistä aivan yhtä paljon kuin miehetkin

On hyvin stereotypinen käsitys, että miehet nauttivat yhden illan jutuista ja naiset etsivät vain pitkäaikaista kumppania. Tutkimuksissa on kuitenkin todettu, että naiset nauttivat satunnaisesta seksistä aivan samalla tavalla kuin miehetkin.


6. Naisella kestää keskimäärin 10-20 minuuttia saavuttaa orgasmin esileikin ja yhdynnän aikana

Miehellä puolestaan vastaava aika on 7-14 minuuttia. Naisilla orgasmi ei myöskään yleensä tule pelkästään perinteisestä vaginayhdynnästä, vaan orgasmiin vaaditaan erilaisia seksuaalisia tekoja.


7. Jos nainen ei saa orgasmia, älä murehdi

Toisinaan voi käydä niin, että orgasmin tavoittelusta tulee koko aktin päätavoite. Silloin usein naiset kokevat kovaa painetta saavuttaa orgasmi, mikä taas vain vaikeuttaa keskittymistä nautintoon. Se miten nainen kokee orgasmin tärkeyden osana seksiä ja kuinka helposti nainen orgasmin voi saada, vaihtelee hyvinkin paljon.


8. Jos koet, että kosketuksesi ei sytytä naista, et ole vain löytänyt oikeita kohtia

Kun joukolta naisia kysyttiin, minkä kohtien koskettaminen synnytti nautintoa, saatiin vastaukseksi muun muassa jalkapohjat, korvat ja suu. Toisin sanoen jokaisella naisella on omat herkät kohtansa, joten miehen tulee vain olla sinnikäs ja etsiä kohdat, jotka tuottavat nautintoa juuri omalle kumppanille.

Lähde: The Huffington Post

Kilpailut

Uusimmat