4 tapaa, joihin naisen ei kannata sortua

30.07.2014 12:25 - Reija Saarinen

On olemassa muutamia asioita, joihin kenenkään ei kannata tuhlata aikaansa.

Naisilla on joskus tapana sortua sellaisiin tekoihin, jotka eivät yleensä johda mihinkään hyvään. Alla neljä sellaista asiaa, joita kaikkien kannattaa välttää.

1. Facebook-flirttailu

Tämä on nainen, joka on aina kommentoimassa ja tykkäämässä eri miespuolisten tuttujen kuvista ja päivityksistä. Hän ei välitä siitä onko mies sinkku vai ei. Tällainen nainen saa helposti vihamiehiä, joten moinen käytös kannattaa suosiolla unohtaa.

2. Muiden naisten mollaaminen

Joillakin on ikävä tapa mollata ja haukkua muita naisia. Tämä on kuitenkin suunnattoman tyhmä tapa, josta kannattaa pyrkiä eroon. Oman itsetunnon pönkittäminen toisten avulla ei ole kenellekään suotavaa.

3. Itsensä alan painaminen

Itsensä alan painaminen ja muihin vertaaminen ei ole koskaan kannattavaa. Jokaisen tulisi muistaa, että hän kelpaa juuri sellaisena kuin on. Itseään kannattaa kunnioittaa, sillä jokainen sen ansaitsee.

4. Miehen ystävien mollaaminen

Aina joskus saattavat miehen ystävät ja kaverit ärsyttää. Siltikään ei kannata haukkua heitä, sillä he ovat miehelle suunnattoman tärkeitä. Kumppanille kannattaa antaa aikaa hänen omien kavereidensa seurassa, sillä sitä jokainen tarvitsee. Eikö kuitenkin lopulta ole tärkeintä se, että hän on onnellinen?

Oletko sinä sortunut valehteluun suhteen alussa? Yleisimmät valheet voit katsoa täältä.

Lähde: Glamour

Kilpailut

Uusimmat