Uusi seksitutkimus: Lesbot saavat eniten orgasmeja, biseksuaalit jäävät vähälle

19.08.2014 14:47 - Katariina Näreaho

Tutkimustulosten mukaan naiset saavat todennäköisimmin orgasmin harrastaessaan seksiä toisen naisen kanssa. Poikkeuksena ovat kuitenkin biseksuaalit.

Brittiläinen Metro-sivusto kertoo tuoreesta seksitutkimuksesta, jossa selvitettiin kuinka usein miehet ja naiset saavuttavat orgasmin.

Tulokset puhuvat puolestaan: Heteronaisten harrastaessa seksiä heille tutun kumppanin kanssa, saavuttavat he huipun 63 prosentin todennäköisyydellä. Miehet saavat orgasmin peräti 85 prosentin varmuudella naisen kanssa sekstaillessaan.

Lesbonaisille iso O on heteroita tutumpi. Yhdysvalloissa sinkkujen keskuudessa tehdyn tutkimuksen mukaan he saavat orgasmin 75 prosentin tödennäköisyydellä - biseksuaalit naiset sen sijaan saavuttavat huipun vain 58 prosentin todennäköisyydellä. Miehillä suurta vaihtelua ei havaittu homojen ja heteroiden välillä.

Mistä tämä sitten johtuu? Tutkijat uskovat, että lesboseksin aikana orgasmi on helpompi saavuttaa, sillä lemmenleikki kestää tavallisesti pidempään kuin heteroilla. Naiset ovat myös itsevarmempia ollessaan toisen naisen kanssa.

- Lisäksi lesbonaiset ovat keskimääräistä parempia antamaan orgasmin naiskumppanilleen, tutkijat totesivat.

Suureen orgasmitutkimukseen osallistui 6 500 miestä ja naista. Koehenkilöt olivat iältään 21-65-vuotiaita.

Lue myös: Keinot, joilla nainen saa todennäköisimmin orgasmin

Lähde: Metro.co.uk

Kilpailut

Uusimmat