Pysäyttävä tositarina: "Odotin seksiä avioliittoon asti - se melkein rikkoi minut"

26.08.2014 10:45 - Rea Tallgren

Amerikkalaisnainen on kirjoittanut koskettavan kertomuksen siitä, millaisia seurauksia avioliittoon asti odottaminen ennen seksin harrastamista hänelle aiheutti.

Samantha Pugsley on kirjoittanut liikuttavan kertomuksen siitä, mitä esiaviollisesta seksistä kieltäytyminen hänelle aiheutti. Samanthan mukaan hän teki lupauksen neitsyytensä vaalimisesta avioliittoon asti ollessaan vasta 10-vuotias.

{lainaus teksti="Leikin vielä barbeilla. En tiennyt seksistä mitään."}

"Siinä minä seisoin alttarilla muiden pikkutyttöjen kanssa, ja vannoimme odottavamme avioliittoon asti. Olimme kymmenen. Leikin barbeilla ja minulla oli mielikuvitusystäviä. Joka kerta, kun menin kylpyammeeseen, kuvittelin olevani merenneito. Minusta pojat olivat ällöttäviä ja en myöskään tiennyt, että pidän myös tytöistä. Kuukautiseni eivät alkaneet vielä neljään vuoteen. Ja mikä tärkeintä, en tiennyt seksistä mitään."

Samantha tapasi poikaystävänsä teini-ikäisenä ja teki hänelle heti selväksi, että seksi saisi odottaa avioliittoon. Poikaystävälle asia ei ollut ongelma ja pariskunta seurustelikin kuusi vuotta ennen naimisiinmenoa.

"Koko sen ajan taistelin syyllisyyttä vastaan. En tiennyt, missä meni raja, jota ei voinut ylittää. Saisiko poikaystäväni koskettaa rintojani? Oliko meillä oikeus nähdä toisemme alasti?" Samantha kertoo pohtineensa vuosien ajan.

Kun hääpäivä vihdoin koitti, oli se onnellinen. Toisin oli hääyön laita.

"Ensimmäinen kertamme oli kömpelöä räpläämistä kondomin kanssa pimeässä hotellihuoneessa. Missään ei näkynyt enkelikuoroa, eikä taivaallinen valo loistanut päällemme. Minuun sattui ja jälkeenpäin itkin kylpyhuoneessa. Tunsin itseni häpäistyksi ja tahratuksi. Neitsyys, josta oli tullut minulle suuri osa identiteettiä, oli nyt menetetty - lopullisesti."

{lainaus teksti="Minuun sattui ja jälkeenpäin itkin kylpyhuoneessa. Tunsin itseni häpäistyksi ja tahratuksi."}

Häämatkalla Samantha itki itsensä usein uneen seksin jälkeen. Hänestä tuntui epäreilulta, että seksi oli niin epämiellyttävää, olihan hän tehnyt kaiken juuri niin kuin häntä oli neuvottu. Pahinta oli kenties kuitenkin häämatkalta palaaminen.

"En voinut katsoa ketään silmiin, en läheisiäni enkä seurakuntani jäseniä. Kaikki he tiesivät, että nykyään minä tein sitä, että en ollut enää puhdas neitsyt. Tunsin oloni niin likaiseksi."

Samantha alkoi vältellä seksiä aina kuin mahdollista. Hän pelkäsi nukkumaanmenoa, sillä tiesi, että hänen miehensä halusi usein seksiä silloin. Hän ei uskaltanut suudella miestään, sillä pelkäsi sen saavan hänet innostumaan.

Joka kerta, kun mies halusi seksiä, hän kuitenkin teeskenteli haluavansa sitä myös.

"Halusin pitää mieheni onnellisena, sillä rakastin häntä yli kaiken. Mutta seksiä - sitä minä vihasin."

Samantha kesti tilannetta kaksi pitkää vuotta, kunnes romahti täysin ja tunnusti miehelleen kaiken sen tuskan, jota oli padonnut sisäänsä.

"Mieheni oli järkyttynyt. Hän pakotti minut lupaamaan, etten enää koskaan tee mitään, mitä en itse halua. Hain ammattiapua ja pikkuhiljaa solmut alkoivat aueta."

Nykyään Samantha ei ole enää uskossa eikä hän kuulu kirkkoon. Hän harrastaa miehensä kanssa seksiä silloin kun haluaa - ei koskaan muulloin. Hän kertoo ymmärtäneensä ensimmäistä kertaa, että hänellä itsellään on oikeus päättää omasta vartalostaan.

{lainaus teksti="Jos voisin mennä ajassa taaksepäin, en olisi odottanut avioliittoon."}

Tie ei ole ollut helppo, eivätkä haavat ole vielä parantuneet.

"Jos voisin mennä ajassa taaksepäin, en olisi odottanut avioliittoon. Olisimme harrastaneet seksiä aiemmin ja tutustuneet toisiimme kunnolla. Olisimme odottaneet vanhemmiksi kunnes menimme naimisiin."

Samanthalla on neuvo myös jokaiselle, joka odottaa seksiä avioliittoon.

"Jokaiselle, joka säästää itseään avioliittoon haluan sanoa, että tehkää se vain, jos olette varmoja, että teette sen itsenne takia ja koska itse haluatte. Sinun vartalosi kuuluu vain sinulle - ei kirkolle, eikä kenellekään muulle. Seksuaalisuutesi on täysin oma asiasi." hän summaa.

Kerroimme aiemmin kolme sellaista asiaa, joilla seksielämän saa pitkässä parisuhteessa pidettyä elossa. Voit lukea nuo asiat tästä.

Lähde: XOJane

Kilpailut

Uusimmat