Flirttailu ei ole aina harmitonta - missä menee raja?

21.10.2014 15:40 - Susanna Karttunen

Flirtti voi olla aivan viatonta niin kauan, kun tiettyjä rajoja ei ylitetä. Näitä rajoja ei ole kuitenkaan aina helppo määritellä tai huomata.

Eri henkilöt kokevat erilaiset asiat pettämisenä, eikä yksimielistä määritystä tälle voi määrittää. Glamour-lehden kokoamat merkit antavat kuitenkin suuntaa siitä, milloin flirttailu alkaa olla muutakin kuin harmitonta kivaa.

Se tapahtuu aina saman henkilön kanssa

Pienestä flirttailusta ei ole haittaa, mutta jos huomaat tekeväsi sitä toistuvasti pelkästään tietyn ihmisen kanssa, saatat olla kiinnostunut hänestä vähän liikaa.

Saat siitä jotain tunnepitoista

Varatut ihmiset flirttailevat, kun he haluavat pientä piristystä päiväänsä. Jos se merkitsee paljon enemmän, on pettämisen raja ylittymässä. Ei kannata lähteä etsimään suhteen ulkopuolelta kipinää, jota ei ole oman kultansa kanssa.

Flirttailu ei kuulu persoonaasi

Joidenkin henkilöiden luonteeseen kuuluu flirttailu kaikkien kanssa kaupankassoista aina vanhoihin pappoihin. Tällöin kumppanin tulisi ymmärtää, että se on aivan harmitonta ja vain osa luonnettasi. Jos taas et ole flirttailevaa tyyppiä ja huomaat käyttäytyväsi tällä tavalla vain tietyn henkilön kanssa, olet luultavasti lähellä pettämisen rajaa.

Kauhistuisit, jos kultasi saisi tietää

Miten reagoisit, jos kumppanisi näkisi, kuinka flirttailet muille miehille tai naisille? Jos ajatus tuntuu sinusta ihan hirveältä, saatat hyvinkin olla ylittämässä jotain rajaa.

Aiempaan artikkeliimme on koottu merkkejä, joiden avulla voi päätellä, pettääkö kumppanisi sinua.

Lähde: Glamour

Kilpailut

Uusimmat