Eikö deitti-ilmoitukseesi tule vastauksia? - 5 nettideittivinkkiä, jotka tuottavat tulosta!

03.11.2014 23:00 - Reetta Haverinen

Mielenkiintoisen Tinder-profiilin luominen ja tuttavuuden tekeminen hurmaavaan ’’matchiin’’ ei ole niin helppoa kuin luulisi. Onneksi online-deittailun maailmaan perehtyneet ammattilaiset osaavat neuvoa, kuinka viestiboksiin alkaa pian satelemaan treffikutsuja!

Online-deittailun asiantuntija Laurie Davis paljastaa parhaimmat vinkkinsä kiinnostavan deittiprofiilin luomiseen ja keskustelun avauksiin, jotka alkavat poikia treffikutsuja. Lue Davisin niksit ja paranna onnistumismahdollisuuksiasi unelmien prinssin etsintätöissä!

1. Aloita keskustelu mielenkiintoisesti

Tuttu ja turvallinen ''moi'' on varsin persoonaton ja lattea avausrepliikki ihmisen kanssa, jota et tunne etukäteen. Sen sijaan kysymyksen heittäminen toimii erinomaisena jäänmurtajana. ''Mitä kuuluu?''- lauseen sijaan kokeile jotain persoonallisempaa. Jos tiedät uuden tuttavuutesi harrastavan golfausta, voit avata keskustelunne esimerkiksi näin: '' Harrastat golfia? Niin minäkin! Missä kentällä käyt pelaamassa?'' tai ''En olekaan koskaan kokeillut golfia. Onko se vaikeaa?''.

2. Ole rohkea ja tee aloite

On täysin vanhanaikainen tapa ajatella, että miehen täytyy olla suhteen aloitteellisempi osapuoli. Davisin mukaan miehet ovat yleensä vaikuttuneita siitä, jos nainen tekee niin sanotusti suhteen ensimmäisen siirron.

3.Valitse kuvasi huolella

Davisin mukaan deittiprofiilin on hyvä lisätä enimmillään viisi kuvaa. Hänen mukaansa kolme ensimmäistä ovat yleensä niitä, jotka tekevät vierailijaan suurimman vaikutuksen. Valikoi profiiliisi vain hyvälaatuisia kuvia. Muutaman selkeän omakuvan lisäksi on hyvä ottaa mukaan muutamia otoksia, jotka toimivat hyvinä keskustelun avauksina. Tällaisia ovat esimerkiksi ulkomaan lomakuvat tai otokset, joissa olet harrastuksesi parissa.

4. Laadi lyhyt ja ytimekäs profiiliteksti

Kirjoita profiiliisi lyhyitä lauseita tai laadi lista kiinnostuksen kohteistasi. Älä yritä laatia monen kappaleen kuvausta elämästäsi, vaan kokeile tiivistää kaikki olellinen lyhyeksi informatiiviseksi paketiksi. Yritä kirjoittaa mahdollisimman persoonallisesti. Sen sijaan että kerrot rakastavasi matkailua, totea haaveilevasi matkasta Thaimaaseen tai pitäväsi erityisesti viikonloppureissuista suurkaupunkeihin.

5. Tee profiilistasi helposti lähestyttävä

Davisin mukaan pelkkä hyvä profiili ei välttämättä saa huomiota osakseen, jos kuvissa tai profiilitekstissä ei ole niin sanotusti tarttumapintaa. Jos taas kuvissasi on jotain erikoista tai kerrot esimerkiksi rakastavasi sushia ja harrastavasi vaeltamista, on keskustelun avaaminen helpompaa. Anna siten persoonasi tulla esiin jo profiilissasi ja näytä, että olet tutustumisen arvoinen paketti!

Lähde: Women's Health

Kilpailut

Uusimmat