Lähetyssaarnaaja vai 69? Katso mikä on paras seksiasento horoskooppimerkillesi

25.03.2015 13:15 - Reija Saarinen

Horoskooppimerkki voi vaikuttaa jopa siihen, millainen seksiasento on ihmisen mieleen.

Seksi on sellainen asia, että siihen ei ole oppikirjaa. Jokaisen tulee itse kokeilla ja oppia, mikä itsestä tuntuu hyvältä. Saattaa kuitenkin olla, että horoskooppimerkki vaikuttaa myös tähän jollain tavalla. Millainen asento siis millekin tähtimerkille sopii?

Oinas

Oinasnainen on intohimoinen sotilas, joka rakastaa valloitusten tekemistä. Sen vuoksi nainen päällä -asento on se, josta kannattaa aloittaa. Tämän jälkeen voitte vaihtaa osia ja kokeilla miltä tuntuu, kun kultasi sitoo kätesi hellästi.

Härkä

Härkä on sensuelli nautiskelija, joka nauttii hieronnasta ja pitkästä esileikistä. Tämän tyypin kanssa kannattaakin siis ottaa hitaasti ja nauttia vaikkapa lähetyssaarnaaja-asennosta täysin rinnoin.

Kaksonen

Kaksonen nauttii flirttailusta ja valloittamisesta. Hän ehkä nauttiikin erilaisista roolipeleistä ja nauttii muun muassa seksistä doggy style -asennon tyyliin.

Rapu

Rapu on horoskooppimerkeistä se kaikista sähäkin ja kokeileekin mielellään kaikkea uutta. Tämän merkin edustajan kannattaa kokeilla seksiä seisaaltaan seinää vasten. Kannattaa myös muistaa, että rapu nauttii raapimisesta.

Leijona

Leijona rakastaa leluja ja ottaakin ne mielellään osaksi aktia. Asennoista paras lienee cow girl -asento, joka auttaa lisäämään nautintoa vibraattorin avulla.

Neitsyt

Neitsyt nauttii suhteellisen simppelistä seksistä. Kannattaa siis kokeilla lähetyssaarnaajaa, mutta hieman erilaisella tvistillä. Kokeilkaa asentoa sängyn laidalla, jolloin nainen voi nostaa jalkansa miehen olalle.

Vaaka

Tasapainoinen vaaka etsii epätasapainoa seksielämässään. Sen vuoksi häneltä saa rakkautta niin paljon kuin haluaa. Paras asento seksiin vaa´an kanssa on 69.

Skorpioni

Seksuaalinen skorpioni on tähtimerkki, joka nauttii lähes asennosta kuin asennosta. Hän onkin valmis kokeilemaan kaikkea ainakin kerran.

Jousimies

Jousimies on tähtimerkki, joka harrastaa mielellään seksiä julkisella paikalla. Sen vuoksi tämän hurjastelijan kanssa kannattaa kokeilla vaikkapa seksiä yleisessä vessassa niin, että nainen nojaa seinää vasten.

Kauris

Kauriit ovat melko kyltymättömiä, joten seksiä on tämän merkin kanssa varmasti luvassa runsaasti. Hyvä asento hänelle onkin asento, jossa istutaan sylikkäin. Tämä mahdollistaa emotionaalisen ja läheisen seksisession.

Vesimies

Vesimies nauttii suunnattomasti uusista ja jännittävistä tilanteista. Hänen kannattaa siis kokeilla doggy styleä pienellä lisätwistillä eli seisaaltaan. Haastava asento, joka antaa ihan uudenlaista nautintoa.

Kalat

Kalat nauttivat lämmöstä ja läheisyydestä. Siksi hänen kannattaa kokeilla lusikka-asentoa.

Lue myös: 5 tilannetta, jolloin kannattaa harrastaa seksiä

Lähde: Cosmopolitan

Kilpailut

Uusimmat