Kuva: AOP

No nyt on erikoinen televisio! Samsungin uutuus kääntyy tarvittaessa pystysuoraan, syynä TikTok

08.01.2020 18:15 - Teknavi / Markus Lehtiniitty - mobiili.fi

Samsungin uutuus-tv on suunniteltu somesisältöjen ehdoilla.

Samsung on esitellyt tällä viikolla CES-kulutuselektroniikkamessuilla Las Vegasissa muun muassa uuden, poikkeuksellisen The Sero -nimisen television.

The Sero -televisio kääntyy napin painalluksella pystysuuntaan. The Seron ruudulle voi heijastaa pystysuuntaan suunnitellut mobiilisisällöt, jotta niistäkin voi nauttia koko ruudun tilassa. The Sero tarkoittaa korean kielellä ”pystysuoraa”. Television voi luonnollisesti kääntää myös vaakasuoraan.

(kuva: AOP)

Samsung kuvaa uutuutta TikTok-sukupolven televisioksi, jolla on kätevä katsella sisältöä juurikin muun muassa tämän hetken hittisomepalvelu TikTokista. TikTok-videot ovat pystysuunnassa kuvattavia lyhyitä, musiikkipainotteisia videoita. The Verge -sivusto kertoo, että vuoden 2019 aikana yli 500 miljoonaa ihmistä latasi TikTokin. 

Viime vuoden Etelä-Koreaan rajoittuneen julkaisun jälkeen Samsung laajentaa vuonna 2020 The Sero -television saatavuutta useille markkinoille eri puolilla maailmaa – myös Pohjoismaihin. Television suositushinnasta ja saatavuudesta ilmoitetaan myöhemmin.

Lue myös: Somessa villitsee tuolihaaste, jonka väitetään onnistuvan vain naisilta - oletko jo kokeillut?

Lue myös: Teinitytön käsillä tekemä optinen illuusio hämmentää somessa: "Miten hän teki tämän?"

Lähde: The Verge

Yhteistyössä Teknavi

Kilpailut

Uusimmat