Kuva: Fotolia

Miltä näyttävät treenaamisen uudet kuumat trendit – katso top 5

28.01.2017 21:15 - Karoliina Kotala

Treenaamisen saralla ilmestyy uusia trendejä siinä missä muodinkin saralla. Jos perinteiset jumpat eivät inspiroi, lue mitkä ovat uudet liikuntahitit.

Vielä hiljattain vaikutti, että koko maailma intoili fitness-harrastuksesta, mutta nyt maailmalla puhaltavat kuitenkin uudet tuulet. Alla viisi uutta liikuntatrendiä, jotka kantautunevat pian tänne Suomeenkin. 

Retroaerobic 

On taas aika kaivaa säärystimet kaapista, sillä 80-luvulla hitiksi muodostuneet tanssiaerobicit ovat taas nousseet muotiin. Old school –tunneilla voit nostaa sykkeet ylös 80-luvun hittien tahtiin. 

Virtuaalinyrkkeily 

Jos et ehdi tai halua lähteä salille, on tarjolla myös virtuaalinyrkkeilyätunteja joita voit tehdä kotona. Nyrkkeily oli yksi viime vuoden hittilajeja muun muassa tehokkaan rasvanpoltto-ominaisuutensa vuoksi ja nyt tunteja on tarjolla myös virtuaalisesti. 

Yhdistelmätunnit 

Tunneilla yhdistellään erilaisia treenimuotoja, kuten nyrkkeilyä ja joogaa tai HIIT-treeniä ja meditointia. Tuntien idea on saada ihmiset ymmärtämään, että parhaimmillaan liikunnassa yhdistyy keho ja mieli. Kyseiset tunnit ovat jo suuri hitti New Yorkissa. 

Painonnosto 

Uusimmilla tunneilla keskitytään klassikkolajiin eli painonnostoon. Voimaharjoittelulla on tunnetusti paljon positiivisia vaikutuksia aina rasvanpoltosta nivelten ja jopa aivojen parempaan toimintaan. 

Ryömiminen 

Treenaamisessa tehdään nyt paluuta primitiivisempään muotoon ja ryömiminen onkin uusin hitti. Kaikenlainen ryömiminen käy olipa se sitten nelinkontin tehtävää karhukävelyä tai vaikkapa vauvaryömimistä. Ryömimisen ja konttaamisen kerrotaan olevan erinomaista liikkuvuuden kannalta, sekä vahvistavan lihaksia ja polttavan tehokkaasti rasvaa. 

Lue myös: Myös uimahallissa voi tehdä supertehokkaan treenin – kokeile ja laita rasva sulamaan!

Lähde: Glamour

Kilpailut

Uusimmat