Kuva: Fotolia

Harrasta seksiä sukat jalassa - parantaa orgasmeja!

22.09.2017 17:45 - Senja Rapila

Seuraavalla kerralla sukat kannattaa pitää jalassa vällyjen välissä, niistä on nimittäin runsaasti hyötyä.

Vaikka monien mielestä sukkien pitäminen sängyssä on epäseksikästä ja epämukavaa, kannattaa pohtia, josko siitä tekisi sittenkin itselleen tavan. Varsinkin silloin, jos kärsii nukahtamisvaikeuksista.

Sukkien pitämisellä sängyssä on monia hyviä vaikutuksia. Mirror-julkaisussa kerrotaan, että kylmien jalkojen lämmittäminen aiheuttaa vasodilataation eli verisuonten laajenemisen, joka puolestaan kertoo aivoille, että on aika käydä nukkumaan.

Sen jälkeen kun verisuonet laajenevat käsissä ja jaloissa, lämpö kulkee kropan läpi, valmistaen sen nukkumaan. Eli kun lämmität jalkasi sukilla sen sijaan että kärvistelisit kylmien jalkojen kanssa, nukahdat huomattavasti nopeammin ja saat nukuttua paremmat yöunet.

International Weekly Journal of Science on myös julkaissut tutkimuksen, missä kerrotaan, että sukkien pitäminen yöllä auttaa nukahtamaan jopa viisitoista minuuttia aiemmin kuin ilman sukkia.

Sukkien kanssa nukkuminen voi myös ehkäistä kuumia aaltoja, ylläpitää kuivien jalkojen hyvinvointia ja parantaa orgasmeja.

Lähde: Mirror

Lue myös: Piirteet, jotka tekevät miesten mielestä naisesta viehättävän - suosi punaista huulipunaa

Lue myös: 6 tärkeintä asiantuntijoiden seksisääntöä, jotka takaavat taivaalliset petipuuhat

Lue myös: Teot, jotka saattavat estää sinua löytämästä rakkautta - ethän sorru?

Kilpailut

Uusimmat