Kuva: Shutterstock

Naisen jättipeppua epäillään epäaidoksi - paljastaa pyöreän takamuksensa salat

06.06.2019 15:15 - Milena Raappana

Lauren Regno ja hänen peppunsa nousivat julkisuuteen somesta tunnetun isoäidin ansiosta.

"Onko takapuolesi aito?" Tämän kysymyksen kuulee muutkin kuin Kim Kardashian. Peppuskenssä kuuluisaksi on noussut äiti Lauren Regno, 26, jonka Instagram-tilillä on seuraajia 111 000 kappaletta.

Regno, tai tarkemmin hänen peppunsa, löytyi kaikkien Instagram-feedistä sen jälkeen, kun toinen somevaikuttaja Ross Smith julkaisi videon, jolla hänen takamuksensa näkyy. Smith on tunnettu hauskoista videoistaan isoäitinsä kanssa. Hulvaton isoäiti myös nosti Regnon kaikkien huulille vuonna 2018, kun hän kysyi fitness-messuilla naiselta, miten hän saisi samanlaisen pepun.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Regno jakaakin vinkkejä Instagram-tilillään, miten saada hämmästyttävän pyöreän takapuolen. Naisen ohjenuora pepputreeniin on selkeä: jos et nosta kovilla painoilla, et myöskään kasvata lihasmassaa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Regno innostui painonnostosta sen jälkeen, kun hän synnytti tyttärensä vuonna 2013. Sitä ennen hän oli vauvakiireen keskellä kuihtunut pieneksi. Monen vuoden ajan hän toisti samoja liikkeitä salilla kolme kertaa viikossa ja ajatteli peppunsa olevan pyöreä. Nyt takamus on naisen omin sanoin viisi kertaa isompi, koska hän ymmärsi alkaa nostamaan painojen määrää.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Nykyään Regno treenaa jalkoja ja peppua kaksi kertaa viikossa.

- Treenini ovat todella raskaita. Jos pystyn tekemään kolmannen alakroppatreenin viikossa, en treenaa tarpeeksi kovaa. Ihmiset haluavat uusia hulluja liikkeitä, joita ei todellisuudess tarvita. Pitäydyn perusliikkeissä, Regno kertoo.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Naisen treenit ovat puolittuneet aikaisemmasta ja kestävät noin 75 minuuttia. Hän ei käytä juurikaan aikaa juoksumatolla, sillä hänen sanojensa mukaan painonnostosessiot ovat niin raskaita, että hän hengästyy. Kuitenkin kerran viikossa hän terveyssyistä kävelee juoksumatolla ylämäkeen 20 minuutin ajan. Kokonaisuudessaan hän käy salilla viisi kertaa viikossa.

Lue myös: Pyöreistä takamuksistaan tunnettujen Instagram-tähtien treenivideot ovat kuumaa katseltavaa

Lue myös: Khloé Kardashian rakastaa pakaratreeniään - katso kolme naisen täsmäliikettä

Lähde: Cosmopolitan

Kilpailut

Uusimmat