5 ohjetta! Näin hurmaat jokaisen vastaantulijan!

19.12.2012 16:15 - Karoliina Kotala

Taito saada kohtaamiltaan ihmisiltä jalat alta ei vaadi täydellistä ulkonäköä, vaan aivan muita avuja. Charmikas henkilö saa jokaisen puolelleen tiettyjen ominaisuuksien avulla, joista tärkeimmät listasi Ladies Home Journal -kirjailija.

1. Huumorintaju.
Hauskat henkilöt vetävät ihmisiä puoleensa kuin magneetit. Nauraminen lisää hyvää oloa, jota jokainen haluaa. Varo kuitenkin nauramasta muiden kustannuksella.

2. Näkemys ja intohimo.
Charmikas henkilö osaa olla läsnä juuri siinä hetkessä, ja hän osaa olla luova ja älykäs. Charmikas henkilö saa muut tuntemaan olonsa eläväksi ja innostuneeksi.

3. Sosiaaliset tilanteet.
Charmikas henkilö on kuin kotonaan erilaisissa sosiaalisissa tilanteissa, olipa paikka tai tilanne kuinka nolo, yllättävä tai epämukava tahansa. Itsevarma ja rauhallinen henkilö saa muutkin tuntemaan olonsa varmoiksi ja huolettomiksi.

4. Kiinnostus muihin.
Hurmaava henkilö osaa keskustelutaidot, ja on oikeasti kiinnostunut keskustelutoverinsa mielipiteistä ja kuulumisista. Parhaimmillaan hän myös muistaa keskustelutoverinsa aiemmat kuulumiset.

5. Kiinnostus maailmaan.
Charmikas henkilö on kiinnostunut ympärillaan tapahtuvasta ja maailman menosta. Hän on avarakatseinen ja innokas kokeilemaan uusia asioita.

Lähde: Netscape.com

Kilpailut

Uusimmat