Nainen, katso tämä! Rintasyöpäpotilaan upea video nostaa kyyneleet silmiin

04.02.2013 11:45 - Karoliina Kotala

Pariisissa kuvatuissa otoksissa, huippumallin tavoin poseeraavan mallin taustalta löytyy tarina, joka jokaisen naisen tulisi lukea.

The Light That Shines -videolla nähdään 35-vuotias Jill Brzezinski-Conley, joka poseeraa Pariisissa Eiffel-tornin edessä kauniissa pitsipuvussa. Syy kuvauksille löytyy rintasyövästä, joka Brzezinski-Conleyllä todettiin kolme vuotta sitten. Sairastumisen seurauksena hänen rintansa poistettiin, mutta leikkaus ei tuottanut tulosta ja nyt sairaus on edennyt jo vaiheeseen neljä ja levinnyt luihin.

- Kuvat olivat miljoona kertaa upeampia kuin olisin ikinä kuvitellut. Ensimmäistä kertaa elämässäni tunsin oloni Tuhkimoksi, enkä syöpäpotilaaksi. Olin kuin supermalli ja se oli mahtavaa, en halunnut kotiin ollenkaan, Brzezinski-Conley kuvailee.

Brzezinski-Conley toivoo videon ja kuvien inspiroivan muita naisia tuntemaan olonsa tyytyväisiksi vartalostaan, huolimatta sen puutteista. Sitäkin tärkeämpi muistutus naisen mukaan video on kuitenkin siitä, että jokaisen naisen tulisi jo nuorena aloittaa omien rintojen oikeaoppinen tarkastus.

- Opiskele, tunne vartalosi ja tunnista rintasyövän merkit, Brzezinski-Conley muistuttaa.

Katso video alta.

Lähde: Huffington Post

Kilpailut

Uusimmat