Hyvinvointivalmentaja neuvoo: Sokerikoukusta eroon hitaasti
Terveys- ja hyvinvointivalmentaja Tuulia Järvinen kertoo, ettei valkoinen sokeri ole missään nimessä ainoa vaihtoehto makeuttajaksi.
Tuulia Järvisen mukaan sokerikoukussa olevan kannattaa aktiivisesti lähteä etsimään parempia makeuttajia. Niitä ovat esimerkiksi kuivatut hedelmät, kuten taatelit. Lisäksi kookossokeri on muun muassa glykeemiseltä indeksiltään parempi vaihtoehto kuin valkoinen sokeri. Hunaja toimii myös hyvänä makeuttajana. Hunajassa on korkea glykeeminen indeksi, mutta sisältää runsaasti mineraaleja.
Järvinen neuvoo myös, että sokerikoukusta eroon pääsemiseksi kannattaa edetä hitaasti. Kannattaa myös varmistaa, että juo vettä tarpeeksi. Näin aivot eivät anna vääriä signaaleja ja sokerin välttelemisestä tulee helpompaa.
Kilpailut
Uusimmat
Uusi kotimainen draamasarja alkaa - rooleissa Samuli Edelmann, Matleena Kuusniemi ja Elina Knihtilä
Vesilasitesti paljastaa, mitä tuotteita hiuksesi oikeasti tarvitsevat
Bilehile vai hiljainen tarkkailija? Lue, millainen pikkujoulutyyppi olet horoskooppimerkkisi perusteella
Goldielocks saattaa tehdä levyä varten jopa 70 kappaletta - mutta mistä tuotteliaisuus kumpuaa?
Iinan okkultistista kotia koristavat luut ja kallot: 'Mitä kummallisempi asia, sitä kauniimpana sen näen'
Näytä lisää