8 asiaa, jotka sinun tulisi tehdä ennen kuin täytät 50

09.01.2015 22:45 - Heli Thoren

Kuinka moni listan asioista sinulla on vielä toteutamatta?

Ilo on pienissä arjen asioissa. Niistä tulisi saada nautintoa - ennen kuin on liian myöhäistä. Oheiseen listaan on koottu 7 asiaa, joista tulisi ammentaa iloa ja voimaa omaan elämään ennen kuin täytät 50. Ja vielä toki sen jälkeenkin:

1. Tee valokuva-albumi

Et arvaakaan, miten ihanaa on istua lastenlastesi kanssa joskus alas ja katsoa kuvia festarikesältä 1990-luvulta. Teetä kuvia ja tee niistä albumi. Kerää huippuhetkesi yhteen.

2. Osta ihania pyyhkeitä

Kuulostaako pinnalliselta? Et arvaa, miten suuri ero on tulla suihkusta ja kuivata itsensä upean pehmeään pyyhkeeseen. Tunne on aivan erilainen, kun käytät laadukasta ja pehmeää pyyhettä vanhojen virttyneiden sijaan. Pieni luksus tekee arjesta paljon miellyttävämpää.

3. Tee rauha menneisyyden kanssa

Kaikilla meillä ei ole ollut onnellinen lapsuus - toisilla meistä se on kaukana siitä. Tee rauha menneisyytesi kanssa, on se sitten minkälainen tahansa. Päästä vihasta irti ja anna anteeksi Näin voit elää onnellisemmin ja vapaammin.

4. Löydä ystävä

Jokainen meistä tarvitsee ja ansaitsee ystävän, kenelle voi soittaa mihin vuorokauden aikaan tahansa. Jos sinä et ole vielä kokenut sitä onnea, etsi itsellesi sellainen ystävä. Tuki ja turva elämässä olevista ystävistä on mittaamattoman arvokas asia.

5. Perintökupit käyttöön

Monella meistä on astioita, jotka odottavat hienoa ja hyvää hetkeä, jolloin niitä voisi käyttää. Kata ne pöytään tänään. Nauti niistä arjessasi. Älä säästele niitä parempaa hetkeä varten, sillä se hetki on nyt.

6. Nauti asioista yksin

Opettele nauttimaan elämästä yksin. Matkusta yksin tai vietä muuten aikaa yksin. Totuttele seuraasi ja opi nauttimaan siitä. Olet tärkein matkakumppanisi ja kun opit nauttimaan omasta seurastasi, maailma on sinulle parempi ja ihanampi paikka.

7. Jätä jälkesi

Etkö ole vielä jättänyt jälkeäsi maailmaan? Sen voi tehdä vaikkapa tekemällä hyviä tekoja ja saada ihmiset päivittäin tuntemaan olonsa paremmiksi seurassasi. Ei huolta, sinulla on vielä aikaa.


Haluatko tuntea olosi paremmaksi? Opi arvostamaan itseäsi näiden vinkkien avulla.


Lähde: Huffington Post

Kilpailut

Uusimmat